2010. december 31., péntek

DECEMBER 31 – ÉRVEK HELYETT INDULATKITÖRÉSEK

AZ ÖRJÖNGŐ ZSIDÓK NEM TUDJÁK FÉKEZNI MAGUKAT
Így néz ki az, amikor hihető, elfogadható érveket nem tudnak felhozni és Jehova népe örjöngésbe kezd, mert leleplező magyar vélemények hangzanak el a szélhámos közgazdászokról. Dr. Drábik a CIA által pénzelt amerikai Szabad Európa Rádióban osztotta annak idején az észt a magyaroknak, amikor évekig azt magyarázgatta, amit itthon mindenki tudott, hogy miért hibás a kommunista gazdaságpolitika. Drábik még mindig tanítónak (rabbinak) képzeli magát és tovább folytatja az észosztást a magyaroknak, de most már azt a haladzsát kéne elhinnünk neki, hogy az általa javasolt zsidó közgadászokat fogadjuk el. Azokat, akik egyértelműen a nemzetközi zsidó érdekeket hirdetik. Mivel ezt szóvá tesszük, ezért a nagy indulat és kirohanás a részükről.
ÍGY JELLEMZIK A MAGYAROKAT
Már bocsánat, de ennyi elvakult, szemellenzős, szűk látókörű, tudatlan, agyhalott birkát, régen láttam összeterelődve, egy oldalon. Tisztelet a kivételnek. Aki dr. Drábik Jánost, Bogár Lászlót vagy Csáth Magdolnát nemzetellenesnek, globalistának vagy liberális gyökérnek tartja, az egyszerűen buta mint a tök, még egyszerűbben, nem normális. Kitűnik, még a legelemibb szinten sem ismerik munkájukat csak a sötét irigységgel párosult bunkóság dől a hozzászólásokból. Kritizálni persze lehet, sőt elvárható, de a kritikát nem ilyen béka segge alatti,inkább intrikának nevezhető szinten kellene megfogalmazni! Sőt Ha már kritizál, akkor ahhoz lehetőleg javaslat is párosuljon. Mondjon valaki a hőbörgők közül, nevezzen meg valaki a hőbörgők közül olyan közgazdászokat, akik minimum ezen a szinten elemzik, s teszik közzé hazánk gazdasági állapotáról szóló elemzéseiket. Dr. Drábik pl. már a 80-as évek végén olyan dolgozatokat hozott nyilvánosságra, amelyek világosan ábrázolták a hazánkat mind erősebben markában tartó zsidó ármánykodást. Csáth Magdolna hívta fel a figyelmet, vagy hat évvel ezelőtt, a luganói tanulmányra, amelynek mentén egész előadás-sorozatot tartott, amit írásban is megtekinthet bárki, aki nem azzal foglakozik, hogy akkor mehetett ki Ausztriába, amikor más nem. Bogár Lászlóval kapcsolatban elég megtekinteni azokat a kormányzati iratokat, amelyek az ő államtitkársága alatt készültek. Egyetlen egy olyant nem találhattok közöttük, amely ne ellenezte volna, adott esetben megtiltotta a nemzeti vagyon elherdálását. Erről ennyit nagyokos hőbörgő birkák, akik pont az ilyen gondolkodásmód - mindegy ki, mindenki áruló(!) - miatt, hamarosan már az akolba sem térhetnek vissza! Kint a mezőn pedig, Kedves Barátaim!!, a barmokat megeszik a farkasok. (mariaorszaga, fórum)


Bogár László elvtárs az I. Orbán-kormány alatt volt államtitkár, ennél többet nem is kell mondani. Csáth Magdolna szövegeit hallgatva meg okvetlenül szükséges egy héber-magyar szótárt használni, mert nem magyar gondolatokat hallunk tőle. A fönti véleményezőnek csak annyit üzenünk, hogy jelzőit máskor a saját fajtájára alkalmazza. Kép: Drábik magyaráz