2010. december 22., szerda

DECEMBER 22 – LUKASENKO LEKÖPI A ZSIDÓKAT

UKRAJNA IS ELŐTTÜNK JÁR
Kíváncsiak leszünk arra, hogy a hazai szenytévékből mikor tiltja ki Szalai Annamária (médiaführer) az ilyen mocskot, mint amiről az ukránok már rendelkeztek.
BETILTJÁK A BETELEFONÁLÓS CSALÁSOKAT
Az ukrán parlamenti többség kedden úgy döntött, hogy a televíziózásról és rádiózásról szóló törvény módosításával a jövőben nem engedélyezi az olyan interaktív nyereményjátékok bonyolítását az elektronikus médiában, amelyekben a játékosnak közvetlen vagy közvetett formában fizetnie kell a részvételért – adta hírül az ukrán ZIK hírügynökség.
MI VAN A LUKASENKO JELENSÉG MÖGÖTT?
A fehérorosz elnök ellen évek óta megy a zsidó uszítás. Most ez újból fellángolt a hazai szennytévékben, a mostani választás miatt. Választási csalásokról, EU-biztos jajgatásáról, letartóztatásokról, utcai megveretésekről szólnak a hazai álhírek. A valóságról persze hallgatnak. Miért eszi a fene a cionistákat Lukasenko elnök miatt? Azért, mert ott nem diktatúra, hanem tekintélyuralmi rendszer van. Igaz, hogy ez sem tökéletes, de mi  tökéletes manapság  a világon?
Azért eszi a fene őket, mert Fehéroroszországot nem tudták megszállni a nemzetközi multi rablók, nem engedték be a felforgató jehudákat, úgy ahogy azt Iránban művelték.  Azért is eszi a fene őket, mert a nép az elnök mögött van és elégedett a rendszerrel, mert látják azt, hogy más országokat hogyan züllesztettek le és nem akarnak arra a sorsra jutni. Eszi a fene őket, mert az ország nem akar EU és NATO tag lenni, hanem Oroszország oldalán van. Lukasenko (képen) megmondta a tévében, hogy nem enged semmiféle forradalmat és felfordulást. Ha elégedetlen lett volna vele szemben a nép, akkor nem választották volna már meg negyedszer. Ezek a hisztériázó lapok és tévék arról bezzeg hallgatnak, hogy a dicső Csehországban is elegük van sokaknak a liberális mocsokból, amikor az orvosok közel harmada fölmondott. A hazug hírekben Fehéroroszországot Európa egyetlen diktatúrájának hazudják. Ennek pontosan az ellenkezője az igaz. Nem lettek fogyasztói társadalom és nem engedik be a nyugati szemetet. Önvédelemből. Ezért fejlődnek és ezért állnak magabiztosan. Nekik nem kell rettegni az IMF-től és más maffiáktól.