2010. december 20., hétfő

DECEMBER 20 - JÓ HA TUDJUK MI VOLT A KOMMUNIZMUS

A KOMMUNIZMUS NÁLUNK EGY 32 ÉVES
SIKERTÖRTÉNET VOLT
Aczél György, a cionista-kommunista alvezér 1988-ban elmagyarázta a pártkongresszuson, hogy mekkora sikertörénetben volt része a magyaroknak....Aczél György találmánya volt a három T módszere és mindennapos gyakorlata. Ezt most csak azért hozzuk fel, mert ez a zsidómódszer azóta sem változott semmit, ma is ez működik. Akik akkor nem éltek a 60-as, 70-es 80-as években, azok számára felidézzük a három T lényegét, amelyet az iskolai tankönyvekben nem ismertetnek.
T -ámogatjuk a kommunista szellemű, szovjetbérenc, internacionalista, magyargyűlölő művészeket, tudósokat, közéleti figurákat. Ők minden támogatást megkaptak a pártállamtól. Ma is ezeknek a szemeteit kell néznünk naponta és a tévékben is ezt ismétlik unalomig.
T-űrjük azokat a nem párttagokat, művészeket, tudósokat, közéleti figurákat, akik a zsidókommunista rendszert nem bírálják, viszont elég nagy fenéknyalók, gerinctelen férgek és lehetőleg zsidóbérencek. Ezek is kaptak szereplési és egyéb működési lehetőségeket, attól függően, hogy mennyire tudtak meghajolni a nyaláshoz.
T-iltjuk mindazokat a művészeket, tudósokat, közéleti figurákat, akik bírálják a zsidókommunista rendszert, akik sérelmezik a magyarság elnyomását, akik rámutatnak a bajokra, akik szeretnék a magyar nemzet eltaposását megszüntetni. Ezeket kiméletlenül eltaposták. Sokakat börtönbe vetettek, öngyilkosságba kergettek, külföldre menekületk, vagy saját hazájukban hallgatniuk kellett és lesni azt, hogy a rendőrök nehogy elvigyék őket valami apróság miatt.
Most pedig ilyen szemmel tessék nézni ezt a piszkos stricit és magyargyilkost.