2010. december 28., kedd

DECEMBER 28 – AMIRŐL MINDIG HALLGATNAK

A ZSIDÓBŰNÖZŐKRŐL MINDIG
HALLGATNAK A HÍREKBEN
Itt van mindjárt egy régi jómadár, aki évek óta Németországból köpködi a magyarokat és országunkat lapjában. A hazai zsidósajtó őt szokta idézni a frankfurti zsidólappal (FAZ) kapcsolatban. Mintha az a németek véleménye lenne, holott a nemzetközi zsidók uszításáról van szó, minden esetben. Alább Hefty elvtárs, akit „részben magyarnak” állítottak be a judatévében.
Paul Hefty. Született 1947-ben, Georg Paul diplomázott történelemből. A Frankfurter Allgemeine Zeitungban 1981-ben kezdett dolgozni. Figyelemre méltó az, ahogy bemutatja Magyarország 1986 és 1993 közötti demokratikus átmenetét. Most ő a napi szerkesztője a lap vitaoldalának. (német lexiokonból és kép)
A NÉMET FILMET NEM
 MUTATJÁK BE NÁLUNK
A Hodorkovszkíj perrel kapcsolatban az ARD német állami tévé tegnap este egy igen jó dokumentumfilmet mutatott be a zsidó bűnöző családjáról, bűnözői pályafutásának kezdeteitől egészen mostanáig. Volt ám pezsgőzés és orgia fénykorában. Döbbenetes részleteket mutattak a bűnbanda fényűzéseiről és arról is, ahogy Putyin cár lefejezte az oligarchákat. Az ilyen filmekből még egy kockát sem mutatnak be nálunk. Kép: a bűnöző bűntársával, Platon Lebegyevvel