2011. január 7., péntek

JANUÁR 7 - BOLIVIÁBAN VALÓBAN A NÉP DÖNT

AZ ŐSLAKOS TÖBBSÉG VAN HATALMON
Boliviában a köz és magánintézményeknek kötelező betartani a rasszizmus elleni törvényt, ami magyarul annyit jelent, hogy az őslakos indián többséget nem szabad semmilyen hátrányos megkülönböztetésben részesíteni.
Tetszik érteni Orbán-kormány?!
Az őslakos magyar többség jogait követeljük a tömegtájékoztatásban és minden vezető területen! 
Evo Morales elnök kijelentette, hogy az üzemanyag árak további állami támogatása olyan mint a rák és tönkreteszi a gazdaságot. Úgy tünik valami megoldáson törik a fejüket. Továbbá azt javasolta, hogy a legjobb bírókat, ügyvédeket a bíróság fogja kiválasztani, de azt a népnek kell szavazással jóváhagyni. Ha nem elégedettek velük, akkor nem szavazzák meg őket.
Tetszik érteni Orbán-kormány?! A bűnöző ügyvédeket két lábbal kell kirugni, további azokat a bírókat és ügyészeket is, akik a zsidóbűnözőket, cigánybűnözőket KIVÉTELES ELBÁNÁSBAN és enyhe itéletekben részesítik.
Most is elutasított az ügyészség egy Gyurcsány elleni jogos beadványt....Putyin cárral együtt valjuk:

„BŰNÖZŐKNEK BÖRTÖNBEN VAN A HELYÜK”

A legközelebbi demokrácia úgy tünik Boliviában van

Morales elnök véleménye szerint a bolíviai népnek óriási történelmi felelőssége van, mert a jövő generációinak kell vállalnia azt a szerepet, amilyen törvényeket most meghoznak. Megismételte, hogy az idei év történelmi jelentőségű lesz, mert "a bolíviai nép megválasztja a legmagasabb bírói hatóságokat, általános és titkos szavazással." (ABI alapján és kép)
Biztosak lehetünk abban, hogy a boliviai nép nem fog zsidókat megválasztani maga fölé!