2011. január 22., szombat

JANUÁR 22 - ELŐRE MENEKÜLNEK A BŰNÖZŐK

Bocsánatot kér és örökre bezár a West Balkán
A West-Balkán nem 90 napra zárt be, hanem örökre véget ért - áll a cég honlapján és facebook üzenőfalán megjelent közleményben. A társaság vezetői úgy érzik, hogy további létezésükkel sértenék minden jóérzésű ember gyászát. Azt ígérik, hogy minden tényt megmásítatlanul feltárnak, és ha a felelősség őket terheli, vállalják, de ettől még lelkiekben nem tudnak elszámolni magukkal. (hirszerzo, részlet)
A bűnöző maffia ezzel a lépéssel akarja magát a bírósági ügy előtt jobb színben feltüntetni. A cikkben arról írnak, hogy nem tudták azt, hogy mi történt a diszkóban.... „A társaság vezetői nem tudják és nem értik, hogy mi történt, de elismerik, hogy hibáztak”. Van egy olyan érzésünk, amit a téma első cikkében is megírtunk, hogy itt a balkánmaffia csak egy közbülső eszköz volt a gyilkosságok kiprovokálásra és ők ezt a szerepet tökéletesen teljesítették a háttérben meghúzódó megbízóik számára. Ezt a rendőrség és a sajtó is tudja, de nem írják meg. Mi megírtuk.
Kép: jól nézzük meg ezt a képet. A bank sarkától nem messze és a diszkóépülethez közel. A három lány holtteste a szállítás előtt. Valószínű ahogy a mentők otthagyták őket. Mind a három nejlon mellett folyadékfoltok vannak, amelyeket nem a cipők vittek oda. Csak a méretből következtetve a középső lehetett Rita. Mind a hármat a korláthoz nyomták? Mind a három véletlenül lány áldozat....Mind a hármat megölték...Ennyi véletlen nem lehet. És az sem véletlen, hogy egy hét óta is csak hazudnak róluk.