2011. január 26., szerda

JANUÁR 26 – MEGINT EGY CIGÁNYGYILKOS

„négy év után kapták el a garázssori gyilkost”
A brutális módon elkövetett emberölés 2006. szeptember 26-án történt Szombathelyen a Jászai Mari utcai garázssoron lévő lerakatban. Az igazságügyi orvos szakértő jelentése szerint a tettes 57 késszúrással ölte meg a 70 éves boltost; az erős testalkatú áldozat védekezett támadójával szemben. A gyanúsított véres ruházatban, feltehetően gyalogosan menekült el a helyszínről, ennek ellenére mostanáig nem sikerült elfogni, noha az áldozat családja is jutalmat ajánlott fel. (HVG, részlet)

Íme a gyalázat megint. A rendőrségi közlemény nem említi, hogy cigányról van szó, hiszen késsel csak a cigányok gyilkolnak nálunk 99 %-ban. A gyilkos nevét sem említik, a pofáját meg azért nem mutatják, mert akkor látni lehetne a származását. Meddig folytatja a rendőrség a gyilkosok pártolását? Miért nem magyarul beszél a rendőrség? Mellesleg a három magyar lány megölése is brutális módon történt, de ez már a hírekbe nem került be.
ECHO-TV FOLYTASSA A FÖLTÁRÁST
Az ECHO-TV-ben a nézők már elmondták a balkángyilkosok dolgait. Ha a tévé mondott Á-t, akkor mondjon B-ét is. Hogyan fulladhatott meg a három lány azonos módon és ezt senki sem látta...? A két gimnazista egymás mellett volt, de Rita máshol volt és őt is a korláthoz nyomták? Ha 14 sérült jelentkezett a rendőrségen, akkor ezeknek a sérüléseit miért hallgatják el?
Meddig hallgatnak a mentősök arról, hogy mit láttak az áldozatok ruháján? Ha a mentők hallgatnak, ez egyenlő a bűnpártolással.