2011. január 23., vasárnap

JANUÁR 23 – CIGÁNYOK KÉSELTÉK MEG A LÁNYOKAT

HOZZÁSZÓLÁSOK RÉSZLETEI EGY YOU TUBE VIDEÓ ALATT
 
A videón hallatszik egy lány hangja is akinek nem tetszik, hogy cigánybűnözést emlegetnek, igen vannak akik még ködben élnek és bevesznek mindent amit a cionista média hazudik. Sajnos a liberális oktatás és a toleranciára nevelés áldozatokat csinál a fiataljainkból akik sokszor önként dőlnek bele a cigányok kardjába... Ne hagyjuk, hogy a liberalizmus tovább fertőzze hazánkat és kimossa gyerekeink agyát, ne hagyjuk, hogy a cigányok prédája legyen a jövő magyar nemzedék!
A probléma forrása az hogy ezek a rohadék liberális tetvek meg elhallgattatják a retkek bűneit. Mikor mondja már a magyar nép egyszerre azt hogy elég volt? Azt hogy legyen változás, hogy legyen végre rend és békesség? Hogy végre az összes mocskot kimossuk szép országunkból?
Pánik nem alakul ki ok nélkül. Valaminek történni kellett ami ilyen mértékű hisztériát váltott ki és ÉN igenis elhiszem, hogy késelés volt. Hányszor csapott már be minket a média, mi csak később derült ki? Több 100xor !! Ezt nem tűrhetjük tovább.

Háromgyerekes apaként részvétem a családnak, és kimondom amit sokan nem mernek, ezt a gyalázatot csak vérrel lehet lemosni!!!!!!!!Eleget bocsátottam már meg mindenkinek elég volt!!!!!!!! Az én lányom legyen a következő????????

Az a legnagyobb baj hogy ez a szemét kormány őket védi még minket megbüntetnek mert a biciklin nemég a lámpa ők ha kirabolnak megkéselnek valakit az csak megélhetési bűnözés úgyhogy elnézik nekik  hát milyen kormány ez azokat bünteti akikből élnek ?nézükmár meg hány cigány fizet adót hány százalékuk dolgozik mert a kormány is csak CIGÁNY KORMÁNY

a rohadt …...i sündőrök ilyenkor is azokat vezetik el, akik kimondják az igazat, míg az a retkes cigány, aki miatt most 3 anyuka sír, nyugodtan garázdálkodik tovább kedve szerint.
Orvos szakértői vélemény: a lányokat nem közvetlenül a szúrás ölte meg hanem az, hogy elestek és áttapostak rajtuk. Tehát a lányokat megkéselték de a szúrások nem lettek volna halálosak önmagukban. Nem hozzák nyilvánosságra a részletes orvosszakértői véleményt mert tovább titkolják a nyilvánvalót! A cigányokat mosdatják ameddig csak lehet!
Szúrt sebről és tömegverekedésről ír a Magyar Hírlap

Ha kiderülne hogy tényleg cigányok voltak a tettesek akkor hátha több Magyar felébredne ebből az álomból és látná mi megy ma Magyarországon! IGENIS VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS!!!!!!
Látnotok kéne, hogy a cigányok csak eszközök a zsidók kezében a magyarság ellen. Undorító biológiai fegyver, amit bevetettek ellenünk. A cionisták és hazai talpnyalóik, kiszolgálóik: Magyar hazánk árulói ellen, miattuk tartunk itt! A globalista-cion mocskoknak világszinten vége. Vergődésükben még árthatnak nekünk itt-ott, de bukásuk már kétségtelen! Aki nem bízik a hatóságokban de értékelhető információval esetleg tanúvallomással bírna az ügyben az írjon nekem személyes üzenetet és megadom neki Nemzeti Jogvédők és Jobbikos parlamenti képviselők elérhetőségét akik segítenek neki a hatalom ellenében az igazság napfényre kerülésében! (A „RADIKÁLIS” Jobbik nem szervezett tiltakozó gyűlést a bűntett színhelyére! Vajon miért nem? Ha Magyar Gárdisták lettek volna egyenruhában a diszkóban és az épület előtt, akkor a három magyar lány ma is élne. Ennyit a Jobbikról. A szerk.)

Ismerősöm párja fogta a lány kezét,mikor a mögötte álló cigány srác beledöfte a kést az oldalába.A sok hülye meg elhiszi,hogy nem történt késelés.Persze ezt mondják,mert el akarják tusolni a dolgot,még a végén rossz fényt vet ez a cigányokra.Ismét.. Szegénykék. Dühítő az egész,és a média is azt mondja,hogy nem történt késelés,hihetetlen.Én hiába pofázok,az én szavaim nem sokat érnek,hiába is igazak,a rendőrségnek és a médiának kéne ezt leközölni.
nemcsak hogy van cigánybűnözés, de általánosságban is az elkövetők legalább 90%-a cigány... nemtudom hány haláleset kell még ahoz hogy tényleg észbekapjon a Magyarság tettrekész része
(Tényeleg! A magyarság tettrekész része miért nem áll a Jobbik zászlaja mögé? Miért ? A szerk.)

ne engedjünk tovább ennek az elálatiasodott korcs fajnak hogy szabadon járhason-kelhesen és akár szabadon lélegezhessen közöttünk.Az írmagját is irtsuk ki ennek a gnóm "emberiségnek"hogy végre nyugodtan elhagyhassuk házainkat,gyerekeinket elengedhessük szórakozni és ne kelljen zsebre tenni a kezünket a villamoson ahol még a szemünket is kilopják.ÉBREDJÜNK!!!Reszkess rohadt cigány mert látlak!

Na hol voltak a rendőrök amikor a tömeg taposott? csak amikor a bőrük nincs veszélyben, akkor tudnak megjelenni egy ártatlan védtelen nő ellen - hatan hogy berúgják az ajtaját is esetleg - semmiért- Gyáva aljas sunyi banda a rendőrség!

Kép: az egyik sérült, MTV kép