2011. január 23., vasárnap

JANUÁR 23 – A GYILKOSSÁGOK LEHETSÉGES MÓDJA

A LÁNYOK KÉSELÉS MIATT ÖSSZEROGYTAK 
ÉS AZÉRT TAPOSTAK ÁT RAJTUK                     

A tömegbe cigányok nyomultak, majd szóváltás, indulatok ,(drog) és ekkor a cigány, aki a közelében volt azt szúrta meg, méghozzá hasi tájon, aortát ért szúrásokkal ami belső vérzéssel jár. Ekkor tört ki a pánik, de a zajban, "zenében" csak aki a közvetlen közelben volt láthatta azt, hogy mi történt. Ekkor kezdtek kifelé rohanni és a lányokat is megtaposták. Azért volt a két áldozat közeli osztálytárs, barátnő, mert együtt voltak. A harmadik lány is közel állt, azért kaphatta a szúrást. Ezek után, találták meg őket, de rajtuk kivűl többen is megsérültek, ezért volt több mentő is. Miután, kint próbálták őket menteni, megkapták az ukázt a sajtósok, hogy a késelést ne emlitsék. De: akkor már világos volt, hogy miért kiáltott valaki késelést! A három rendőr, a mentős aki éppen a nyomokat tünteti el. Valószinű, hogy bent is volt vér, de azt is eltüntették, meg a tömeg cipői azt hamar elmaszatolták. A lányokat megtaposták, mert nem látták, hogy mi történt velük és ráadásul a villanyt is kikapcsolták. Ezért tört ki a pánikszerű tülekedés.De az is csak a szűkebb helyeken, mert egyébként elég széles a lépcsőlejáró. A tv-k rádiók ujságok hazudhatnak amennyit akarnak, az igazság ki fog derülni. (olvasónktól)

MI OKOZTA A FULLADÁST?

Nagyon valószínűsíthető, hogy több cigány késelt együtt. Ha esetleg egy is szúrta meg mind a három lányt, akkor is ezek csoportosan követték ezt el, mert a cigány egyedül gyáva, csak többen és késsel érzik magukat erősnek. Meggyőződésünk, hogy a cigányok ugyan máskor is lehettek ott a diszkóban, ahogy ezt lapok is megírták, de ezen a napon kifejezetten odarendelték őket a gyilkolás miatt, ezért kellett a hatalmas tömeget odacsődíteni, hogy ők annál könnyebben tudjanak kimenekülni. A leszúrásuk talán 2 percet vett igénybe, a lépcsőkön leszaladni 2 perc a Mercédes kocsihoz...Az is biztos, hogy nem Trabanttal vagy Wartburggal menekültek el. De ha lementek a közeli metróhoz és azzal mentek el, az sem tünt volna fel senkinek. Ennyi.

Követeljük a gyilkosok kézrekerítését!

És a westbalkán maffiától azt követeljük, hogy vallják be, hogy kiktől kapták a megbízást erre az összeesküvésre? Ha valakit hastájékon, bordánál esetleg a tüdő közelében szúrnak meg a belső vérzéstől is megfulladhat, főleg akkor amikor már a földön görnyed és még rá is tapostak. A rendőrség azért nem teszi közzé a holttestek sérülési képeit, mert abból azonnal kiderülne hogy miként gyilkolták meg a lányokat. Tehát az összetaposás és fulladás igaz volt a rendőrség részéről, csak azt nem mondták, hogy ez a késszúrások után következett be és ezért tagadták azonnal a késelést. Ezzel a tagadással be is ismerték a késeléses gyilkosságokat.