2011. január 27., csütörtök

JANUÁR 27 - BOLIVIA MEGINT PÉLDÁT MUTAT

SZÁMOS TANULNIVALÓ LENNE BOLIVIÁTÓL
A boliviai nemzeti kormány és államvezetés megmutatja számos országnak, hogyan kell a nép érdekeinek megfelelően kormányozni és ez ügyben szinte minden héten újabb határozott döntéseket hoznak, aminek a lényege abban fogalmazható meg, hogy NEM DUMÁLNAK, HANEM CSELEKEDNEK. Nálunk ez éppen fordítva van. Ezért nem volt rendszerváltás, ezért nem vonták még felelősségre az idegen gyilkos bűnözőket és nemzetrablókat, hazaárulókat.

 Kép: egy uruguayi újságíró közvetít Chile és Bolivia között a tengeri kijárat kérdésében, aki jól ismeri régóta Morales elnököt. Csak most derült fény arra, hogy az előző diktatúrák alatt Boliviában az akkori kormányok milyen piszkosságokat követtek el Bolivia ellen és nem keresték Chilével a helyes megoldásokat, s most ezeket kéne helyrehozni


 Kép: Bolivia kemény harcot hirdetett meg a csemészet ellen. Képen az elnök a határőröknél. Boliviában dzsungel van a határokon, ahol könnyű ki-be menni, így mentek be a brazil határnál Rózsa Flores EU-s állampolgárságú terrorista bandái is, többek között az elhíresült számítógépes professzor is ilyen illegális módon ment be Boliviába és most azt hazudják a hazai hírekben, hogy a szegény, ártatlan professzornak fogalma sem volt arról, hogy miért és hogyan került Boliviába Rózsa meghívására, akivel meghitt, jó barátságban volt. Bezzeg nálunk virágzik a csempészet, főleg kábítószerekkel, fegyverekkel. A lopott, számla nélküli árúkkal, aminél a kínaiak viszik  a főszerepet  csempészetben, a határőrség és vámőrség szinte utat nyit nekik. Erről bezzeg egyetlen betűt sem olvasni a zsidósajtóban. A Józsefvárosi kínai maffiapiac és a többi ázsiacenter, mind csempészárúkkal, vám nélküli árúkkal vannak tele. A sajtó össze van nőve a hazai és külföldi maffiákkal.

  Kép: a DEA nevű amerikai kábítószer ellenes szervezet soha nem térhet vissza Boliviába - jelentették ki a boliviai hatóságok, mivel ez a szervezet hazug rágalmakat terjesztett a boliviai kábítószerhelyzetről, miközben mindenki tudja, hogy a kábítószerkereskedelem és terjesztés legnagyobb központja az USA-ban van. (ABI alapján és képek)