2011. január 10., hétfő

JANUÁR 10 – BUDAPEST A BŰNÖZŐK PARADICSOMA

Csipak Péter a száz leggazdagabb között
Csipak Péter saját bevallása szerint egy idealista, maximalista álmodozó, megrögzött optimista. Ha ezek a tulajdonságok tehetséggel és kitartással párosulnak, akkor nagy dolgok születhetnek. A Belváros két legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje fűződik a nevéhez. A Fashion Street már elkészült, a Main Street Projekt még a tervezőasztalon van. A 2000 októberében alapított Immobilia Zrt. első projektje a Deák Palota felújítása volt, amely 2005-ben FIABCI-díjat, 2008-ban pedig Budapest Pro Architectura díjat nyert. Csipak Péter a Deák Palota felújítása során álmodta meg következő projektjét, a Deák Ferenc utca Deák tér és Bécsi utca közé eső szakaszának elegáns bevásárlóutcává alakítását. Az eredeti szépségében helyreállított Fashion Street tiszteletben tartja az elmúlt évszázadok építészeti örökségét, egyúttal jól illeszkedik a holding alapcélkitűzéséhez, a tematikus városfejlesztéshez.
Életkor: 39 
Iskolai végzettség: vendéglátó-ipari szakközépiskola
Tisztségek, megbízások: a Csipak Acquisitions elnök vezérigazgató, Immobilia Zrt. Vezérigazgatója Szakma: Ingatlanfejlesztés, ingatlanbefektetés (100leggazdagabb oldaláról, részlet és kép)
LYUK AZ ÉLETRAJZON
A 16 milliárddal rendelkező férfi életkora és végzettsége alapján fölöttébb gyanús és hiányos. Kár, hogy a fenti oldal nem árulta el azt a trükköt, hogy egy ilyen fiatal ember milyen úton-módon jutott a hatalmas vagyonához? Csak gyanítjuk, hogy nem a havi béréből tette félre havonta, szájától is megvonva a falatot.... A történet csak azért jön ide, mert Csipaknak (képen) kiváló zsidó kapcsolatai lehetnek, ha elolvassuk az alábbi hírt. Arról sem hallottunk, hogy a kerület zsidó polgármestere (Rogán Antal, Fidesz)tiltakozott volna a Zeppelin névre hallgató zsidókupleráj ellen. (képen)

Csipak Péter reagált - Meg fog épülni a Zeppelin
Legfeljebb néhány hónapos csúszást okozhat az Új Városközpont beruházásának az, hogy a KÖH állásfoglalása nyomán az V. kerületi önkormányzat nem adta ki a bontási engedélyt a Bécsi utca három épületére. Így reagált Csipak Péter, beruházó cég vezetője az Indexnek.  Kép: a lepusztított műemlékek helyén ilyen kupleráj lesz
 ZSIDÓMAFFIA SZABADON GARÁZDÁLKODHAT
Arab-izraeli honlap veszélyeire figyelmeztet a PSZÁF
"A honlapon a "Hyper-Cash Bank Ltd., Melchizedek, arab-izraeli cég" hitelkártyát, számlavezetést, betétlekötést kínál az érdeklődőknek. A honlapon a szolgáltatásokat kínáló Hyper-Cash Bank Ltd. nem áll a PSZÁF felügyelete alatt. A Hyper-Cash Bank Ltd. nem tagja az Országos Betétbiztosítási Alapnak, vagy a Befektetővédelmi Alapnak, így a Hyper-Cash Bank Ltd. ügyfelei kártérítési igénnyel nem fordulhatnak ezen alapokhoz." (portfolio)
Tetszik érteni? A maffia működhet, csak ne tegyük be hozzájuk a pénzünket....

Kép: Rogán polgármester az MSZP-és Schmuck Andorral, a narancs-vörös összefogás jegyében