2011. január 8., szombat

JANUÁR 8 – A TERRORISTA HATALOM TÖRVÉNYTELEN

AZ ELLOPOTT NYUGDÍJAKRÓL  
1989 decemberében a parlamentben szólásra emelkedett Németh Miklós, az akkori miniszterelnök. Szeme sem rebbent, amikor közölte a költségvetési vita kellős közepén, hogy a következő esztendőben, vagyis 1990-ben a költségvetés (értsd alatta a törvénytelen kommunista álhatalom idegenérdekű bűnözőit, akik hol költségvetésnek nevezik magukat, hol gazdasági válságnak, hol oligarháknak, hol bankároknak, de mindig tagadják valódi származásukat) fog rendelkezni a nyugdíjkassza felett. Ez azt jelenti, hogy a meghatározott kifizetésekre elkülönített befizetett összegeket egy kalapba öntötték. Ezzel egyszerűsítették maguk számára és "szentesítették" a lopásaikat, mert így nem kellett már a sok ezer féle címen befizetett pénzügyi alapok között könyvelgetni, valamint így semmit sem lehet ellenőrizni utólag. Tettük indoka szerintük a kezelhetetlen költségvetési hiány volt. Valójában ilyen „hiány” nem is létezik, ez a tolvaj bűnbanda műszava. Az akkori korműny államcsőddel fenyegette az országot. Azokért pedig nem a magyar nép volt a felelős, hanem a kommunista párt és kormányai. A zsidókommunisták az elkövetett bűneik következményeit ráterhelték a magyar társadalomra. Ugyanilyen aljas ideológiai hazugság az is, hogy a következő nemzedéknek kell létrehozni azt az értéket, amiből a mindenkori nyugdíjakat az állami garancia mentén a magyar állam havonta köteles kifizetni. Ezzel szemben a valóság az, hogy annakidején a hatalmas levonásokat azzal indokolták, hogy így garantáltan ÉRÉKÁLLÓ NYUGDÍJBAN LESZ RÉSZÜNK.  Ez számokra lefordítva azt jelenti, hogy az akkori átlagkereset feléből fedezni lehetett egy 4 tagú család fenntartását. Mostani szám szerinti, azaz ÉRTÉKÁLLÓ összegben ez most 500.000 Ft netto összegnek felelne meg, ami 375.000 Ft/hó nyugdíjat jelent. Azt feltétlen meg kell említeni, hogy akkoriban a jövedelmek közt alig volt különbség, a legkevesebb fizetésnek max. a duplája volt akkor a legtöbb fizetés, tehát a nyugdíjak is így alakultak. Jelen számok alapján ez nyugdíj esetében 500 eFt és 250 eFt-ot jelentene. Tehát a MINIMÁL nyugdíjnak 250 eFt-nak kellene lennie, ha csak szigorúan a számokat nézzük, de eleve a kommunista diktatúra idején a fizetések úgy lettek megállapítva, hogy már a 90 %-át ki sem adták, hanem az idegen bűnözők zsebeibe vándorolt. Teszik ezt az állami kifosztást 66 éve folyamatosan. Semmi sem változott húsz év óta, csupán a számítási módszereiknek adnak új neveket, de a lopás mértékét nemhogy csökkentették volna, hanem folyamatosan növelik.

 A több mint kétezer éve működő "törvénytelenség jogot nem alapít" elvét 66 éve semmibe veszik és terrorral erőszakolják ki a jogfilozófiájukat.
Miszerint magántákolmányukkal helyettesítenék az Igazság Törvényét, az igazságért küzdő ellenállókat pedig bebörtönzik, a bűnöző gazembereket pedig szabadon hagyva kényeztetik. Bármilyen szinű köpönyegbe bújnak ezek a nemzetnyúzó terroristák, a sátánpatájuk mindig kilóg a köpönyegük alól, ami elárulja őket. (olvasónktól)
Kép: a csalásnak vége, a harc megkezdődik, plakát a harmincas évek Németországából