2011. január 2., vasárnap

JANUÁR 2 – ÜNNEPÉLYES KINYILATKOZTATÁS

EGYET ÉRTÜNK AZ ÚJ SAJTÓTÖRVÉNNYEL!  

Első perctől kezdve amikor olvastuk a törvénytervezetet egyet értettünk ezzel, mert végre rendet vágnak abban a sok mocsokban és milliárdos csalásokban. lopásokban, amit eddig a vörös és kékzsidó bűnözők elkövettek. Ez van a sajtóhisztéria mögött, semmi más. Ma este a Duna-TV-ben behívták a nagyfejűeket, hogy véleményezzék ezt a törvényt. Kik voltak ezek?
A BBC teljesen kommunista szemléletű tudósítósja, aki már a Kádár-rendszerben is itt volt nálunk, csak akkor a kommunista rendszer korszerűségét és fejlettségét küldözgette a BBC-nek Magyarországról.
Aztán itt véleményezett a Népszabadság régi bútordarabja, akinek most jutott eszébe köpködni a törvényt...Bezzeg amikor a Kádár-rendszerben irogatott és a későbbi kormányok alatt is véleményezett, akkor nem volt baja a törvénnyel.
Véleményezett még Borókai Gábor is (egykori Hír-TV-és) aki ugyan nem áztatta a törvényt, csak annyit mondott, hogy meg kell várni a gyakorlatban, hogyan fog ez működni. Majdnem hajbakaptak emiatt. Egy jó közbevetése volt Borókainak, amikor azt mondta, hogy amikor az ÁVO a magyarok szemeit lőtte ki, békés járókelőket kékre zöldre vertek, akkor egyetlen főrendőrt sem vontak felelősségre és akkor ezek láttán egyetlen lap sem jelent meg tiltakozásul fehér címlappal. Hát igen...Erről van szó. Itt van a kutya elásva. A zsidó banditák most csak okádnak, de nem mondják ki, hogy az a bajuk, hogy nem fogják majd tudni gátlástalanul ömleszteni a szemetet és mocskot, mert jön a 25 milliós büntetés. Erre mit tesznek a zsidók? Egy kereszténygyalázó buzizsidó rádióval csinálnak egy provokációt és ezt most már a BBC is fölfújta és terjeszti a világban, hogy Magyarországon felütötte a fejét a "fasizmus". Ilyen gennyes és mocskos adó mint a BBC nincs a környéken. Ezeknek volt pofájuk Irán ellen jó egy évig uszítani, a legvadabb hazugságokat terjeszteni Iránról, amit még mindig nem hagytak abba. A BBC világgá kürtölte a hamis híreket és ezt még mindig folytatják, más országokkal kapcsolatban is. Elég csak megnézni az esti híradójukat, ami tisztára olyan mint egy hajdani kommunista agymosás a Pravdában. Ezekhez képest a német adók maguk a tisztesség és a becsület. De nálunk most ráálltak a BBC-féle mocsokra. Kifogásolták azt is a törvényben, hogy központi híradás lesz. Nagyon helyes! Így leglább nem lehet az ellenkezőjét állítani annak mint ami történt, mint amit eddig csináltak ezek a gyalázatos tévék. Most a központi adás legalább vállalja a felelősséget a saját híreiért. A fő kérdés továbbra is nem általában a sajtó helyzete, hanem az, hogy mikor szüntetik meg a Bródy Sándor utcai gettóbűnözőket és az MTV-nél ugyanezeket.


















Most pedig ezennel ünnepélyesen kijelentjük, hogy semmi bajunk a sajtótörvénnyel! Sőt! Üdvözöljük! Csak akkor fogunk jelezni, ha idővel őrületet fogunk majd tapasztalni, de ehhez legalább fél év kell mire kiderül, hogyan működik ez majd a gyakorlatban. De már az is eredmény, hogy néhány mocskot kivágtak a rádióból és tévéből.
Ma reggel a rádió Vasárnapi Újság című műsorában - a költő születése évfordulóján-  elhangzott Latinovits Zoltán nagyszerű előadásában, Petőfi Sándor: MAGYAR VAGYOK című hallhatatlan verse. Viszont az állandóan szerepeltetett rabbi már nem volt a műsorban. Ez is valami. Kép: a legnagyobb magyar költő és a színészkirály