2011. január 2., vasárnap

JANUÁR 2 - PATKÁNYKÖZTÁRSASÁG FENNTARTÓI

Konrád Györgyöt 1933-ra 
és az NSDAP-ra                
emlékezteti a mai helyzet 
A magyar médiatörvényről és a belpolitikai helyzetről fejtette ki álláspontját Konrád György író a Berliner Zeitung című német lap érdeklődésére. "Ez erősen emlékeztet engem 1933-ra, amikor az NSDAP (Nemzetiszocialista Német Munkáspárt) látszólag demokratikus feltételek között választási többséggel hatalomra jutott" – idézte a liberális író szavait a dpa német hírügynökség pénteken. "A kormány most megkísérli érvényteleníteni azt, amit a sajtószabadság 1989-es bevezetésével elértünk" – fűzte hozzá a 77 éves író, akivel kapcsolatban a dpa emlékeztetett arra, hogy 1991-ben megkapta a Német könyvkiadók Béke-díját, 2001-ben pedig Aachen városának nemzetközi Károly-díját. Az új médiatörvény Magyarországon durva cenzúraintézkedés. A törvény igazi veszteség Magyarország számára, és a demokrácia leépítését jelenti. "És ha Magyarország Németországhoz viszonyítva egy nagyon kicsi ország is, és a rémuralom valószínűtlen, demokráciáról többé már nem beszélhetünk" – idézte a német hírügynökség az írót. (HVG)
KÁBÍTÓSZERES KONRÁD
Közismert, hogy Konrád sok évig fennen hirdette a "könnyű" drogok használatát szóban és írásban. Magyarul, ez nem volt más mint utasítás a magyar fiatalok megölésére. De Konrádot emiatt senki sem perelte be.  Az idei jelentésekben látszik a magyarirtás soha nem látott mértéke. Soha nem volt ennyi alkohol és drogbeteg fiatal Magyarországon, mint most. Ide vezetett a sok éves zsidó propaganda, amikor iskolákban is oktatták a kábítószerfogyasztás módszereit. Mellesleg Konrád abban igazat mondott, hogy ami most van az kisértetiesen hasonlít a weimari köztársaság mocskára, csak ez nálunk sokkal nagyobb léptékű, mint ami a németeknél volt.  A különbség csak annyi, hogy nálunk nincsenek SA rohamcsapatok, amelyek rendet tettek, hanem izraeli védőgárdák vannak, kormányzati felállásban. Nem értjük Konrádot, hogy ostoba szövegét minek szánta? Ha nem érzi itt jól magát "el lehet menni" - ahogy Csótány is javasolta. Mi a fenét rontják még a levegőt a Konrád-félék nálunk? Kép: az 1932-es választások pártplakátjai
HAZUDÓS KONRÁD
Konrádtól hazugságot hallani nem meglepő. A meglepő az lenne, ha valamikor igazat írna. Igen durva hazugsága az, hogy Hitler pártja "látszólag" demokratikusan győzött. A párt győzelme teljesen törvényes volt, abban semmi látszólagos nem volt. Nem úgy mint a kommunista párt történetében, amikor azok a véreskezű banditák minden esetben csalással és erőszakkal jutottak hatalomra, hiszen minden kommunista pártnak zsidó volt a vezetése, Európában. A kommunisták, cionisták és  liberálisok mindenütt családellenesek, vallásellenesek és nemzetellenesek.
Kép: a német családmodell korabeli plakátja