2011. január 12., szerda

JANUÁR 12 – FONTOS KÜLFÖLDI HÍREK

SLOTÁNAK IGAZA VAN
A Szlovák Nemzeti Párt felszólítja a szlovák törvényhozó testületet, hogy foglalkozzon az Európai Unióból való kilépés lehetőségével. „Az EU Szlovákia számára malomkővé kezd válni, ami nagyon mélyre elsüllyeszthet bennünket” – jelentette ki sajtótájékoztatóján az SNS elnöke, Ján Slota. (kitekinto, részlet)
Nem lennénk meglepve, ha a tótok előbb lépnének ki az EU-ból, mint bármilyen más ország. Most már ők is látják, hogy semmilyen előnyük nem származik a döglődő EU-ból, de azt sem szabad elfelejteni, hogy azért sem rajonganak, ha őket az EU-ban kioktatják. Azt a mocskot mint amit ránk hánytak az EU-ban, a tótok egészen biztos nem tűrték volna el.  Valószínű, hogy Slota nézetei hasznos talajra hullanak.

BOLIVIÁBAN AZONNAL
LECSAPNAK A BŰNÖZŐKRE 
A legnagyobb olajipari cégnél egy sor vezetőt letartóztattak. Az érintetteknek szembe kell néznie igazságszolgáltatással, mert bűncselekményekkel vádolják őket: pazarló magatartás, szerződésszegés, visszaélés a befolyással, összeesküvés, vám hanyagság, szerződéseik megsértették az állam érdekeit, aktív és passzív vesztegetés, többek között ezek a vádak- jelentette az eabolivia című oldal.(képen az egyik bűnöző)

A vádak Magyarországon is elhangozhattak volna, de itt csak tévés cirkuszi műsorokat csinálnak, letartóztatás helyett. Tarlós István, a rabbik fő kedvence azt mondta, hogy a sok milliárd hiány a fővárosban „az előző vezetés öröksége”. Ennyi. Kész. Érjük be ennyivel? Tarlós 100 %-osan védi a zsidókommunista fővárosi bűnözőket. Előbb Tarlós kéne letartóztatni bűnpártolásért.                           

ÁLLAMOSÍTJÁK                         
A ZSIDÓBŰNÖZŐ CÉGÉT

A boliviai El Alto városban több szakszervezet követelte kedden, hogy "azonnal" államosítsák Viacha-i cementgyárat (képen), amely Samuel Doria Medina üzletember és politikus tulajdonában van (SOBOCE). A sorozatos visszaélések, az áremelések miatt akarják államosítani a bűnöző cégét. (eabolivia alapján és kép)
 Samuel elvtárs (képen balra) volt az, aki rémhírterjesztéssel lázított pár hete Boliviában a tévékben, hogy elveszik a pénzük értéke és vegyék ki a bankból, s emiatt lázadások és gyújtogatások történtek.




Kína gazdasági növekedése
aggasztja az USA-t

Kína hibáztatja az Egyesült Államokat a kereskedelmi árrések és az egyenlőtlenségek miatt. Felszólította a washingtoni vezetést, hogy tegyen lépéseket a probléma megoldására, hogy megakadályozzák a világgazdaság további instabilitását. Ezeket a kijelentéseket akkor tették, amikor Hu Jin Tao elnök (képen) éppen most tesz hivatalos látogatást az Egyesült Államokban, amelynek során gazdasági, valamint katonai kérdésekről lesz szó a csúcstalálkozón. (presstv alapján és kép)
IZRAEL
BEPÁNIKOLT 
Az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu (képen) arra kérte Amerikát, hogy katonai támadást intézzenek Iránnal szemben, hogy ezzel kényszerítsék Teheránt arra, hogy vessen véget az atomenergia-programjának. (presstv alapján és kép)

Miért lett ideges Izrael? Azért, mert ma már Izrael véleményére sehol sem adnak a világban, még Amerikában sem, viszont Irán nemzetközi síkon követeli, hogy Izrael számoljon be atomfegyvereiről.....
IRÁN LEFOGTA A MOSZAD-KÉMEKET
Az iráni biztonsági miniszter, Heidar Moslehi azt mondta, hogy sikerült legyőzni az úgynevezett erős izraeli titkosszolgálatot. A Moszadot az Egyesült Államok és a nyugati államok támogatják. Az iráni erőknek sikerült behatolni a Moszad információs rendszerébe és sikerült felszámolniuk különböző hálózatokat. Ezt mondta Moslehi újságíróknak kedden. Elfogták azokat a zsidó ügynököket akik több iráni atomtudóst megöltek. Az egyikük bevalotta, hogy Tel Aviv mellett képezték ki őket. (presstv alapján)
Lehet, hogy van valami összefüggése ennek a hírnek azzal, hogy a Moszad főnököt nemrég rugták ki a hivatala éléről? A hazai sajtó eről is mélyen hallgat.