2011. szeptember 9., péntek

SZEPTEMBER 9 - ÉRDEKES MEGLEPŐ FEJLEMÉNYEK

ÚJ HANGOK A CIONRÁDIÓBAN
A rádió is már egy hete a 2001-es WTC terrorral foglalkozik, ma is ez volt a téma két szakértővel. A műsorvezetőtől megtudtuk, hogy Amerika és a NATO Afganisztánban és Irakban közel 900 ezer halottat okozott, mindenkit beleértve. Ez lett a demokrácia exportnak az eredménye. A héten már azt is hangoztatták a rádióban, hogy Amerika háborút azt tud csinálni, de békét azt nem. A műsor végén Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő, aki eddig a cionista érdekek hazai közvetítője volt, most egy éles kanyart tett. S ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Nem kevesebbet mondott, mint azt, hogy ma már a terrorizmus a világban nemcsak egyes fanatikusok, kisebb csoportok ügye, hanem ezek mögött országos érdekek is meghúzódnak és ma már intézményesültek a terrorista akciók bizonyos országok részéről. Tálas csak a lényeget nem mondta.
Kép: az első gép az Északi-toronyba repült, ott nem volt robbanás, csak füstölt. A másik gép ezután a Déli-toronyba repült, aminél igen gyanús hatalmas robbanás történt és ez az épület omlott  össze előbb. Már a hatalmas finom por képe is gyanús volt, amely egész nap terjengett
Ha nem lennének cionista államok és globalista terror, akkor nem lenne általános terrorizmus sem. De Tálas tovább is ment.  Azt mondta, hogy ma már "lejáratódott" a demokrácia terjesztése, ezt nem lehet exportálni, ráerőltetni más kultúrájú országokra. Kár, hogy Tálas nem szegődött el Bush vagy Obama tanácsadójának, az ilyen értékes gondolataival. De ez még mind semmi. Tálas azt is mondta, hogy az USA súlyos hibát követett el akkor, amikor a teljesen törvényesen, demokratikusan megválasztott Hamasz szervezetet terrorista szervezetnek nyilvánította és a teljesen törvényesen, demokratikusan megválasztott Ahmadinejad iráni elnököt sem ismerte el. Hát ez van Tálas éles fordulata után...A mai 14 órás hírekben Martonyi János külügyminiszter is elszólta magát, mert azt mondta, hogy az "arab tavasz" bebizonyította, hogy a népek képesek helyesen dönteni a sorsukról. Magyarul: a képmutató Martonyi nem mondta azt, hogy az USA jó negyven évig cionista diktátorokat támogatott pénzzel és fegyverrel.
A legújabb hír az, hogy most már az INTERPOL is üldözi Kadhafit, két fiát és Musza Kusza volt külügy és titkosszolgálati minisztert. Ez utóbbi igen érdekes fejlemény, hiszen Musza Kusza Angliába kért menedékjogot, még tavasszal. Miért nem kérik ki Angliától? Úgy tünik a jelen helyzetben, hogy a libiai vezetők ámokfutása még eltart egy darabig.