2011. szeptember 7., szerda

SZEPTEMBER 7 – KÖZELEDIK A CION-TERROR ( 9 /11 ) ÉVFORDULÓJA

AZ AMERIKAI HÁBORÚS BŰNÖK KIDERÜLNEK
Egy fontos elhallgatott amerikai cikk az amerikai bűnözésről, amit nálunk egy lap sem hoz le. A cikkből kiderül az amerikai nép lassú föleszmélése a cionrendszerről.
TÍZ BIZONYÍTÉK CHENEY BŰNÖZÉSI KÖNYVÉHEZ
Dick Cheney korábbi alelnök több millió dolláros szerződést kapott, hogy írjon egy könyvet az ő politikai karrierjéről. Cheney könyve szerintünk egy erőltetett sajtókampány, könyvének a címe In My Time (Az én időmben) amitől "majd felrobbant egész Washington." Darth Vader a Bush-kormányzatbeli szereplése után nem kér bocsánatot és nem érez lelkiismeret furdalást. De a békeaktivisták egész országban lopva felkészülnek arra, hogy meglátogassák a könyvesboltokat és megragadjanak egy halom könyvet, csak azért, hogy bizonyítékokat szerezzenek Cheney bűntetteihez. Íme Cheney tíz legfőbb bűncselekménye a sok közül, amely mozgatta Cheney könyvét és ezeket beillesztettük könyvjelzőknek az In My Time szerzőjhez, aki "csinálta az időt."
1. Cheney hazudott! Valójában az irakiak és amerikai katonák meghaltak. Cheney alelnök hazudott a nem létező tömegpusztító fegyverekről és Szaddám Huszein (nem létező) kapcsolatáról a 9 / 11 támadással kapcsolatban. Ezek a hazugságok egy módja annak, hogy igazolja a háborút egy olyan ország ellen, amely nem támadott meg bennünket. Köszönet Cheneynek és a cégének, hogy több százezer iraki és több mint 4000 amerikai katona vesztette életét a háborúban, akiknek soha nem kellett volna harcolniuk egymással.
2. Elkötelezettsége az iraki háborús bűnökkel. Az iraki háború során a Bush / Cheney adminisztráció megsértette a Genfi Egyezményeket, mert célzott gyilkosságokat követtek el civilek, újságírók, kórházak és mentőautók ellen. Illegális fegyvereket vetettek be, beleértve a fehér foszfort, a legyengített uránt és egy új típusú napalmbombát.
3. A háborúból hasznot húztak. Az amerikai adófizetőktől elvett körülbelül három trillió dollárt a Bush / Cheney kormányzat iraki és afganisztáni háborúra, amelyek jelentős tényezőt okoztak a nemzet jelenlegi gazdasági válságára. De Cheney és a Halliburton nevű cége mint a banditák, egyre nagyobb milliárdos szerződéseket csináltak Irakban a csapatoknál és az amerikai nagykövetségen, az afganisztáni az épületeknél és a hírhedt guantánamói börtönnél. Cheney volt a vezérigazgatója a Halliburton cégnek 1995-2000 közöt, így ebből a helyzetéből 20 millió dolláros nyugdíjazási csomagot szerzett magának, plusz milliókat részvényopciókban és közben fizetési halasztásokat kapott. Mielőtt az iraki háború elkezdődött, a Halliburton cég 19. volt az amerikai hadsereg vállalkozói listáján. Cheney segítségével 2003-ben első lett a cég értékének növelésében, több mint 3000%-al.
4. Megszegte az alapvető jogokat . Cheney is felelős több ezer fogoly vádemelés nélküli fogvatartása miatt. Akiknek megsértették az alapvető jogaikat. Miszerint senkit sem szabad törvénytelenül fogva tartani! Ezeket a foglyokat elrejtték a Nemzetközi Vöröskereszt elől is. Engedélyezték az emberrablásokat és titkos külföldi börtönökben tartották őket. Ezek durva megsértése volt az Egyesült Államok jogainak és a nemzetközi jognak. Ott van még Guantanamo, amiről Cheney azt írja könyvében, hogy ő "örömmel vette tudomásul", hogy Obama elnök nem tartotta be ígéretét és nem zárta be a guantánamói börtönt.
5. Támogatta a kínzásokat . Cheney volt a fő mozgatój a Bush-kormányban ezeknél a döntéseknél, hogy megsértik a genfi ​​egyezményeket és az ENSZ kínzás elleni egyezményét. Szakítottak a több évtizedes korábbi gyakorlattal az amerikai hadseregben és támogatták a "megerősített kihallgatási technikákat." Ennek eredményeként több száz dokumentált eset volt Irakban és Afganisztánban. Ahol visszaélések, kínzások és gyilkosságok történtek. Az egyik legfőbb kínzási gyakorlatuk az úgynevezett "vízbeöntés" , ami egyfajta szimulált fulladást okozott. A második világháború után a japán katonákat elítélték háborús bűnök miatt az amerikai bíróságok, amiért a vízbe szálltak. A visszaélések felülről szivárogtak lefelé, az egész világ látta a fotókat az Abu Ghraib iraki börtönről, ahol kínzó eszközökkel vallatták az al-Kaida állítólagos tagjait, amivel rossz hírnevét okoztak nemzetünknek.
6. Az afgán háborút megpróbálta meghosszabbítani. Nem elégedett meg az addig okozott károkkal, Cheney továbbra is szította a háborús gépezetet. Könyvében bírálja Obama elnök döntését, aki visszavonja 2012-ben a 33000 fős csapatokat, amit még 2009-ben küldött Afganisztánban. Ő is figyelmeztette Obamát, hogy ne vonja ki az összes csapatokat Afganisztánból 2014 előtt. "Nem hiszem, hogy futni kell a kijárathoz" - mondta a Fox News Sunday műsorában.
7. Visszaélt vezetői hatalmával. Cheney nem tesz eleget több mint egy tucat kongresszusi beidézésnek. Nem válaszol az ügyvédi, kínzási, választási jogsértésekre és a politikai megtorlásokra.
8. Kémkedett ránk . Cheney kémkedett több ezer, talán több millió amerikai állampolgár után. Ezzel az állami beavatkozással, a személyes telefonhívások lehallgatásával és e-mailek elolvasásával megsértette a FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act ) a szövetségi távközlési törvényt és az Alkotmány 4. részét.
9. Bombát, bombát, bombát Iránra. Amikor Cheney volt vezérigazgatója Halliburton cégnek, akkor is törvényt sértett, mert Iránban hamis offshore leányvállalatot akart csinálni. Cheney szorgalmazta Irán bombázását. "Én valószínűleg a nagyobb szószólója vagyok a katonai fellépésnek, mint bármelyik kollégám"- ezt mondta Cheney arra a kérdésre, hogy a Bush-kormány indítson-e megelőző támadást Irán nukleáris létesítménye ellen. Cheney úgy gondolja, hogy Obama túl gyenge, elnéző Iránnal szemben. Úgy látszik, hogy Irak, Afganisztán és Líbia elleni háború, valamint Pakisztánban és Jemenben robotgépek támadása nem elégítette ki Cheney háborús függőségét. De várjunk csak, van még ....
10. Akarta még Szíria és Észak-Korea bombázását is a tárgyalások helyett. 2007-ben azt tanácsolta Bushnak, hogy bombázzanak egy feltételezett szíriai atomreaktort. Akkor Bush megkérdezte:" Van itt valaki, aki egyet ért az alelnökkel? "
Elég ennyi? Mivel Obama elnököt nem érdekli a gazdaság, Cheney felelősségre vonása még annyira sem. Amit tehetünk csak annyi, hogy megmutassuk, hogy undorodunk ettől a könyvtől, ami részben egy krimi és beillesztünk egy könyvjelzőt. És ha történetesen valakinek szerencséje van, hogy Cheney könyvének dedikálására elmegy, akkor hozzon magával egy pár bilincset is.
(„Nők a békért mozgalom” női aktivistája, aug.29)