2011. szeptember 17., szombat

SZEPTEMBER 17 - IZRAEL LOPJA A PALESZTÍN ÁSVÁNYKINCSEKET

A PALESZTÍNOK OLAJÁT ÉS GÁZÁT LOPJÁK IZRAELIEK
A palesztín hatóság bejelentette, hogy palesztín földön a zsidók olajkutakat üzemeltetnek úgy, hogy katonasággal elfoglalták a fúrások helyeit, a falvak lakosságát elűzték és módszeresen lopják a palesztín olajmezőket és gázmezőket, főleg azóta mióta Egyiptomból akadozik az ellátásuk. (presstv részlet és kép)

ELÉG VOLT A ZSIDÓ HAZUGSÁGOKBÓL

Magyarországról, a csonkahazáról  a zsidó tankönyvek még ma is azt hazudják, hogy ásványkincsekben és nyersanyagokban "szegény ország" vagyunk, aminek pontosan az ellenkezője az igaz. Hiszen egész Európában itt találhatók a legnagyobb forró ásványvizek, amelyek java ma is kihasználatlan, de az édesvízi ivóvízkicsünk is hatalmas és akkor még a jelentős gázmezőkről, szénről, uránról, bauxitról és másról nem is beszéltünk. Ahelyett, hogy ezeket húsz év alatt kiaknázták volna energiatermelésre és idegenforgalomra, mezőgazdaságra, fűtésre, stb. ezeket veszni hagyják a cionista kormányok és közben terjesztik a hazug híreket az értékes nyersanyagainkról. Miközben Izraelben minden csepp vízért arannyal fizetnek és ezért akarják véglegesen megszerezni maguknak a mi földjeinket. Persze ebből semmi nem lesz, mert a magyar nép egy szép napon a torkára lép a rablóknak és ezek kiszolgálóinak, a pártoknak. Ami késik, nem múlik.
 Magyarország gazdagabb lehetne mint Svájc, ha a megszálló férgek el lennének távolítva minden vezető pozicióból.
Ez lenne a valódi nemzeti program, ha nem lennének nálunk lefizetett cionbérenc ügynökök és tévécsatornák, mint pl. a Hír-TV, Duna-TV, Echo-TV, ATV és még hosszasan sorolhatnánk, ahol a megyar érdekek képviselői nem szólalhatnak meg, csak azok a cionbéernc férgek, akiket az amerikai társaik melegen üdvözölnek és terjesztik a neten ezeknek a hamis híreit. Az amerikai netes ügynökök 33 -féle magyarhangzású álnevekkel próbálják ezeket a magyarellenes szennycsatornákat úgy beállítani, mintha ezek magyar hangok lennének. Kár a gőzért, mert nálunk mindenki tisztában van azzal, hogy ki hová tartozik. Magyar álnevek mögött 100%-os zsidó férgek húzódnak meg. Dehát ez nem újdonság nálunk, ezt mindenki tudja. Kép: a hatalmas makói gázmező egyik csapja ami nem hasznosul az idegen megszállók miatt