2011. szeptember 20., kedd

SZEPTEMBER 20 – ZSIDÓTERROR A VILÁGBAN

Kép: az AP képén Palesztínában a palesztínokat betonfallal választják el egymástól a zsidó terroristák
Kép: a 44 éves zsidó kultúrterrorista, aki a világ számos országában meztelen képekkel követ el bűncselekményeket, legutóbb meztelen  izraeli zsidókat zavart be a Holt-tengerbe, hogy fotózhassa őket. A hírekben nem szóltak arról, hogy ezért mennyit fizetett a szereplőknek?






Kép: a norvégzsidó Breivik terroristát nem kell bemutatni, újabban megint meghosszabbították az őrizetét




















Kép: a Google egyik levelezőjén szereplő adathalász hamis reklám. Ezekről persze a hazai netes szakmai oldalak mélyen hallgatnak






Kép: mocsokrácia hivatalának válasza tökéletesen kifejezi a hazai cionista bűnrendszert (körlevélből)












Tóásó akár 30 évet is kaphat

Bolíviában szigorították a terrorizmus és a szeparatizmus elleni törvényeket - jelentették múlt csütörtökön az ABI hivatalos bolíviai hírügynökség és a helyi lapok. Az új törvények szerint a Bolíviában terrorizmus gyanújával előzetesben tartott Tóásó Elődöt akár 30 évre is ítélhetik. A bolíviai parlament törvénybe iktatta a terrorizmus és a szeparatizmus finanszírozásának bűncselekményét, és súlyosbította a terrorizmusra és a szeparatizmusra kiróható büntetéseket. Ezután 15-20 évi börtön és vagyonelkobzás szabható ki a terroristák és szakadárok pénzügyi támogatásáért, illetve a kegyelmi eljárás lehetőségének kizárásával 30 évi börtön azokra, akik megbontják az ország (területi) egységét. A kormány azzal indokolta a változtatásokat, hogy ezekkel Bolívia eleget tesz a nemzetközi megállapodásokban vállalt kötelezettségeinek. Az ellenzék szerint azonban az autonómiatörekvések letörésének lehetőségét teremtik meg a hatóságok számára, különös tekintettel Santa Cruz tartományra. E tartomány fővárosában számoltak fel több halálos áldozattal járó akcióval 2009 áprilisában egy állítólagos terrorista csoportot, amely az ügyészség szerint szakadár ellenzéki körök szolgálatában állt. A csoportban magyar állampolgársággal rendelkező személyek is voltak. Közülük Tóásó Előd azóta is vizsgálati fogságban van, és a törvényi szigorításokat rá is megpróbálhatják alkalmazni. (HVG és kép)
A cikk elhallgatja a lényeget, miszerint EU terroristák szervezkedtek és robbantottak Boliviában 2008-2009-ben, köztük féltucat magyar állampolgárságú is volt és a banda vezetőjén kívül több kettősállampolgárságú is volt.