2011. szeptember 19., hétfő

SZEPTEMBER 19 - IZRAEL HISZTÉRIÁZIK

IZRAEL HISZTÉRIÁZIK MINT EGY DURCÁS KISGYEREK
A cionista terrorállam még csecsemőkorában ki fog pusztulni.....
HISZTÉRIÁZNAK A ZSIDÓK JERUZSÁLEM MIATT
Jeruzsálemet a magyarok építették és örökös királya a Regnum Marianum "Mária országa" (Magyarország neve a Turul-nemzetség királysága idején). Jeruzsálemnek mindenkori törvényes (Turul-nemzetségbeli) magyar királya van. (Királyok Könyve) Az 1929-es Zsidó Lexikon szerint a XIII. században Jeruzsálemnek mindössze - írd és mondd - kettő darab zsidó lakosa volt . . .
FENYEGETÉS-ZSAROLÁS- HISZTÉRIÁZÁS
Ez jellemzi a hazai híreket immár több hónapja. Minden hírben habzó szájjal örjöngenek a zsidó tévékben, hogy Palesztínának nem szabad függetlennek lenni, merthogy az USA úgy is megvétózza őket és legfeljebb csak annyi jogot kapnak az ENSZ-ben, mint ami a Vatikánnak van. A hazug és képmutató cionisták még ettől a legyengített jogi helyzettől is RETTEGNEK, hiszen ezzel a gyenge ENSZ tagsággal is panaszt tehetnek majd az ENSZ-ben Izrael több mint 60 éves népirtása ellen. Ez van a hisztéria hátterében. Ma a parlamentben az egyik képviselő kérdezte a külügyet, hogy a magyar álláspontot miért nem ismertetik előre a palesztín szavazásra, hiszen ezt már szinte minden ország előre jelezte, Európában is. No erre jött Németh Zsolt fideszes külügyi államtitkár szánalmas válasza, amiben azt dadogta el, hogy a magyar külügy azért nem nyilatkozik előre, „mert még nem tudják, hogy a palesztínok milyen szöveget terjesztenek be?” Az már biztos, hogy a magyar külügy akármit is szavaz, örökre elásta magát rohadók közé. Kép: Jeruzsálem a középkori török megszállás alatt, ahol jól látható az Al Aksza mecset, ahol egyetlen zsidó sem volt sem akkor, sem később. A zsidók Palesztínában csak az 1920-as, 1930-as években kezdtek beszivárogni, főleg Oroszországból és a háború alatt pedig egész Palesztína angol megszállás alatt volt
Az amerikai Brown Egyetem Watson Institute for International Studies kutatásai azt mutatják, hogy Amerika terror elleni háborúi Afganisztánban, Irakban és Pakisztánban legalább 4,4 billió dollárba kerültek és ezek a pénzek jelentősen hozzájárultak Amerika eladósodásához.   
Kép: presstv
Kép: Jeruzsálem a középkorban, török megszállás alatt