2011. július 24., vasárnap

JÚLIUS 24 - KÜLFÖLDI FEJLEMÉNYEK AZ ELMÚLT NAPOKBÓL

Kép: kezdődik a spanyol tánc....százezres tömegek tüntetnek hetek óta Spanyolországban a kormány ellen. Erről hallgatnak nálunk a hazai hírekben

Kép: az AP képén a görög helyzet, amely ezután még élesebb lesz. Az olaszok sem nyelik le a megszorításokat, hatalmas közlekedési sztrájkokkal kezdik most ősszel
Kép: Kairóban 16 napja éjjel-nappal tüntetnek a katonai kormány ellen, amely elszabotálja a Mubarak pert és a bűnözők bíróság elé állítását. Most átalakították a kormányt, de ez senkinek sem tetszik...Novemberig még sok minden történik ott..
Kép: a franciák izraeli robotgépet vásároltak, ami felháborodást keltett






Kép: a Magyar Rádió reklámján hamis színben tünteti föl a cionista terroristát
Az Izrael-barátok nem szoktak szélsőjobboldaliak lenni..!



Kép: rendőrruhában gyilkolt, a hullákon átgázolva egy órán át, nyíllal jelölve a terrorista
IRÁNBAN ÉLESEN TÁMADJÁK A NORVÉG TERRORISTÁT Kép: a képen gyanúsnak állítják be Iránban a terroristát

 Az internetes hozzászólásában elmagyarázta, hogyan multikulturalizmus "szisztematikusan lerombolta a nyugati civilizációt." "Megtudnál nevezni egy országot, ahol a multikulturalizmus sikeres és az iszlámról van szó? Az egyetlen történelmi példa az ilyen társadalomról nem egy jóléti állam, ahol a muzulmánok kisebbségben vannak, az Egyesült Államok „ - írta egy hozzászólásban. Majd hozzáteszi, hogy "a többség a jobb oldalon, sajnos még nem találta ki, hogy le kell legyőzni multikulturalizmust annak érdekében, hogy legyőzze iszlamizálásást, mivel sokan még multikulturalistáknak tekintik magukat. " "Kétlem, hogy a jövőben hazafias rendszer ezt a hibát újra elköveti, ha sikerül megmenteni a Nyugatot, mielőtt még lesz túl késő" - folytatta egy másik beírásában. Breivik, aki szintén tagja a neonáci internetes fórumnak, a Nordisk-nak, azt állította, hogy nincs olyan ország a világon, ahol a muszlimok békésen együtt élnének a nem muzulmánokkal, mondván, hogy egy ilyen helyzet "katasztrofális" lenne a nem muszlimok számára. Az utolsó hozzászólása ezen a norvég fórumon 2010. október 29-én volt. Az Aftenposten megjegyezte, hogy ő ezt követően még írhatott a fórumokba, de egy másik felhasználónévvel. (presstv részlet és kép)
Breivik azt mondta, hogy ő már fiatal kora óta politikailag aktív volt. 17 vagy 18 kora óta tagja volt a norvég nacionalista pártnak (Fremskrittspartiet), amely bírálta a multikulturalizmust Európában.
CSODÁLATOS MÓDON A TERRORISTA IZRAELRŐL ÉS A ZSIDÓKRÓL JÓ VÉLEMÉNNYEL VOLT! EZT EGYETLEN HÍRBEN SEM EMLÍTIK!