2011. július 14., csütörtök

JÚLIUS 14 – AMERIKÁBAN A ZSIDÓBŰNÖZŐKET MEGNEVEZIK

A JOBBIK ÉS A FIDESZ FIGYELMÉBE AJÁNLJUK
Amerikában nevén nevezik a származási bűnözőket, névvel, adatokkal, képpel közlik a mocskos pofájukat és a parlamentben nem emlegetnek zsidózásokat meg cigányozásokat és a magyarokat sem vádolják ott 600 ezer zsidó „eltünésével” amit a nagypofájú zsidó államtitkár, Fónagy János emlegetett a héten. Most csak Fónagy úrnak üzenjük az alábbi adatokat, bővebben a Magyar Oldalban majd olvashatja. A 80-as évek közepén Izraelben 350 ezer „magyarajkú” zsidó volt és BP-en 1945-ben a Nemzetközi Vöröskereszt adatai alapján 250 ezer pesti zsidó élte túl a háborút, köszönhetően a Szálasi Ferenc vezetett hungarista kormánynak, aki a zsidókat megvédte a bombázások és az oroszok erőszakosodása elől...Tehát 350 ezer + 250 ezer = 600 ezer..
A PERVERZ ZSIDÓ ZSIDÓGYEREKET ÖLT MEG
Amerikában tényként közlik a bűnözők származását és eseteit és nem vádolják és mocskolják a többségi őshonos nemzetet a bűnözések miatt, mert kisebbségi, etnikai bűnözőkről van szó, az esetek 90 %-ban. Nálunk a kisebbségi bűnözések az összbűnözések 95%-át képezik. Jó reggelt Fidesz és Jobbik! S még egyet üzenünk az élősködő bűnpártoknak. A köztudottan zsidó szellemű és érdekű AP hírügynökséget Amerikában senki sem vádolja antiszemitizmussal, rasszizmussal és fajgyűlölettel. Most rikácsoljál Ovi Viki.....!
AZ AP CIKK FORDÍTÁSA
Levi Aaront letartóztatták, mert korábban elrabolta és meggyilkolta a 8 éves Leiby Kletzky-i kisfiút - jelentette a The New York Post. Miután a hatóságok házkutatást végeztek Kensingtonban, a Brooklyn-i otthonában felfedezték a gyilkosságot, mivel Kletzky levágott lába a hűtőben volt. Amikor a rendőrség belépett Áron otthonába, akkor ő félmeztelen volt, a The New York Daily News jelentése szerint. És amikor megkérdezték a rendőrök, akkor a fiatal férfi bólintott a konyha felé... A tisztviselők azt mondták, hogy megtaláltak egy vágódeszkát és mellette három véres mészáros kést. Aron, aki 35 éves múlt, elvezette a rendőrséget egy kukához, ami két mérföldre van Greenwood Heights-tól, ahol Kletzky holttestének a többi részét is megtalálták. A rendőrbiztos Raymond Kelly bejelentette ma reggel egy sajtótájékoztatón, hogy a férfit letartóztatták -jelentette az Associated Press. Kelly elmondta, hogy nyomoztak Aron után, mivel egy videofelvétel azt mutatta, hogy a férfi hétfőn meg akart szökni. A rendőr azt mondta Áronról, hogy a jegyző szerint az Empire State Supply Co. boltjába ment ami a McDonald Avenue Kensingtonon van, ahol állítólag megfojtotta a fiút mielőtt őt darabokra vágta - Post szerint. Kelly azt mondta, hogy Aron "pánikba esett", amikor meglátta a hatalmas keresést a Brooklyn-i hászid zsidó közösségnél és a NYPD -nál és "ezért megölte a fiút." Levi Aron zsidó, de a hatóságok szerint nem biztos, hogy hászid, az AP jelentése szerint. (AP alapján és kép)