2011. július 21., csütörtök

JÚLIUS 21 – ZSIDÓK SANYARGATJÁK A ZSIDÓKAT

IZRAELI TERRORÁLLAMBAN MEGFIZETHETETLENEK
 A LAKÁSOK A FIATALOK SZÁMÁRA

Izraeli fiatalok több száz tiltakozó sátrat állítottak fel Tel Avivban és más nagyobb városokban. Ezzel azt akarják bizonyítani, hogy a kormánynak nem sikerült letörni az erősödő lakásárakat.
A GŐGÖS ZSIDÓK EGYIPTOMTÓL TANULTAK
Ezeket a sátrakat Tel Avivban, a Rothschild Avenue ütötték föl, ami a város egyik legvirágzóbb utcája. Kijelentették, hogy ennek a sátorvárosnak az ötletét, a "Tahrir tér "-ről vették át, Egyiptomból. Miután a fővárosban leverték a sátrákat ez megtudták vidéken is és más izraeli városokban is ezt tették, többek között az északi városokban Kiryat Shmona-ban és Kfar Sava-ban.
ORSZÁGOS BAJOK VANNAK A RABLÓ ÉS TERRORÁLLAMBAN
Az Országos Hallgatói Unió, amely csatlakozott a tiltakozáshoz, azt mondta, hogy további tiltakozó táborokat fognak csinálni az egyetemeken és főiskolákon, Izraelben. A tiltakozók azt mondják, hogy a lakbérek túl magasak és a lakások árai megfizethetetlenek.
IZRAELI NYOMOR A ZSIDÓ DEMOKRÁCIÁBAN
Egy kis új lakás, egy középosztálybeli környéken Tel Avivban körülbelül 2.000.000 USD, míg az átlagos éves jövedelem az országban USD 2000. Izraelben a lakásárak 30 százalékkal növekedtek 2007 óta. A tiltakozók szerint a magas lakásárak kényszerítették őket, hogy elhagyják Tel Avivot és Jeruzsálembe (al-Quds) és más főbb városokba költöznek, ahol a legtöbb foglalkoztatás koncentrálódik. A hatóságok azt mondják, hogy lehetővé teszik a tiltakozó sátrak ott maradhatnak mindaddig, amíg a tüntetők a közrendet fenntartják. Az ingatlanhiányt súlyosbítja az, hogy sok lakás tulajdonosa amerikai és európai zsidók, akik csak egy év alatt két-háromszor látogatnak Izraelbe. (presstv és kép)
HAZAI MOCSOKSAJTÓ HALLGAT AZ IZRAELI NYOMORRÓL
Minden egyes hírmagyarázó kussol arról, hogy valójában mi is van Izraelben? Mármint a koszon, a mocskon és a nyomoron kívül? Újabban a hazai szennytévékben megszüntették a hírmagyarázó vitákat, a hazai és külföldi dolgokról! Ez sem véletlen...
Kép: a cionállam rendőrei tüntettek pár hónappal ezelőtt