2011. július 24., vasárnap

JÚLIUS 24 – GYANÚS MESÉVEL ÁLLTAK ELŐ

LEADTÁK A ROBBANÓANYAG RECEPTJÉT A HAZAI KISÉRLETEZŐKNEK

A férfi állítólag május elején hat tonna ammónium-nitrátot, műtrágyát vásárolt. A rendőrség szerint az oslói kormányzati negyedben működésbe hozott robbanószer ammónium-nitrát és gázolaj keverékéből állt. Ugyanezt a keveréket használták az Egyesült Államokban, az 1995-ös oklahomai merényletben, amelynek 168 halálos áldozata volt. A norvégiai támadások gyanúsítottja néhány órával a péntek délutáni kettős merénylet előtt álnéven közzétett az interneten egy 1500 oldalas írást, amelyben a többi között arról értekezik, hogyan szabadulhatna meg Európa a bevándorlóktól. (inforadio, részlet)
Köszönjük a tájékoztatást! Igazán előzékenyek voltak, hogyan kell egyszerűen robbanóanyagot készíteni....(olvasónktól)
SZÁNDÉKOS FÉLREVEZETÉS FOLYIK A HÍREKBEN Kép: Reuters honlapjának címlapján a cionista terrorista, ez nem egy utólag gyártott reklámkép





Hamarosan közöljük a Reuters hírügynökség Amerikában kiagyalt legújabb meséjét, aminek az előjelei már tegnap is látszottak az esti hírekben, amikor a sok évvel ezelőtti, teljesen más összefüggésű oklahomai merénylettel kapcsolták össze ezt a friss norvég ügyet. Egyértelműen látszik, hogy a cionista boszorkánykonyhában tervezték ki ezt az egész merényletet és most már az is világos, hogy az első zavarodott hírek szándékosak voltak, hogy az európai JOBBOLDALI PÁRTOK-ra tereljék a gyanút, miközben az egész terror mögött Amerika és Izrael áll. Ezt a hazug propagandát szolgálta az is, amikor tegnap a Kurucinfo leadta Israel Shamir hazug, félrevezető szövegét, amelyben a végén fölsorolta az európai nacionista, szélsőséges, újnáci pártokat ezzel a merénylettel összefüggésben (Le Pen pártja (FN), a brit nemzeti párt (BNP), a német nemzeti párt (NPD) és végül a magyar Jobbik.) Itt lóg ki teljes szépségében a cionista lóláb. Az sem véletlen, hogy a hazai hírekben a szabadkőműves kapcsolatát és Izrael-imádatát már nem említik a cionbérenc terroristának. A hírekben egy magányos merénylőnek akarják beállítani az esetet, valójában egy megszervezett cionista összeesküvés történt. Tegnap már utaltunk a gyanús amerikai hozzáállásra ebben az ügyben. A Reuters meséjéből kiderül ennek a háttere is.