2011. július 21., csütörtök

JÚLIUS 21 – NEM VOLTAK ZSIDÓK A DUNÁBAN

A ZSIDÓK DACOLNAK A FIZIKAI TÖRVÉNYEKKEL IS

A pesti zsidóknak két beteges mániájuk van. Az egyik az, hogy minden zsidó „gázkamrában” halt meg és az egész családjukat mind egy szálig kiirtották a „nácik”. Akkor most miért vannak ennyien? A másik az, hogy a zsidókat 1944-ben a Dunába „lőtték.” Hogy a zsidó „tudományt” mennyire kell komolyan venni, az abból is látszik, hogy 1994-ben a Várban lévő Történeti Múzeumban csináltak egy nagyszabású holokiállítást, hamis szövegekkel és képekkel. Itt az egyik tablón volt képük azt állítani, hogy 1944-ben a nyilasok 15000 (tizenötezer) zsidót „lőttek” a Dunába......A zsidókkal mindig csodák történnek. A 15 ezerből egyetlen egynek sem fogták ki a hulláját, pedig a víz egy idő után földobja ezeket.
Kép: 1945 januárjában, a zsidók ezzel a képpel akarják igazolni, hogy zsidó hullát kapranak ki a vastag jég között. A valóságban egészen mást kerestek ott
EDDIG MINDEN STIMMEL


A hét csontvázra, pontosabban csontmaradványokra és ruhadarabokra, cipőkre június végén a híd felújítása közben találták rá az ott dolgozó munkások. Az ipari búvármunkát végző Hídépítő Speciál Kft. (HSP) búvárai találták meg a csontvázakat, és azonnal jelezték a felújítást végző konzorciumnak, ők értesítették a rendőrséget. A maradványokra az 1-es, tehát a pesti oldalhoz legközelebbi hídfő északi oldalán bukkantak rá. Egyelőre csak feltételezések vannak arról, hogyan és mikor kerülhettek a Dunába. A németek 1944. november 4-én aknázták alá a hidat, de még közben a töltetek a déli csúcsforgalom idején váratlanul felrobbantak. A balesetben meghalt negyven német utász és száz civil, tehát az ő maradványaikról is szó lehet. Viszont az sem zárható ki, hogy a testeket a víz hozta, és már a híd felrobbanása előtt fennakadtak a pillérnél.
ITT JÖN A ZSIDÓ AGYMOSÁS ÉS HAZUGSÁG
Az köztudott, hogy a nácik és a nyilasok általában meztelenre vetkőztetve lőttek a Dunába zsidókat, zsidókat bújtató civileket és más "gyanús elemeket", bizonyos esetekben azonban, ha közben megszólalt a légvédelmi sziréna, nem vesződtek a vetkőztetéssel, azonnal kivégezték őket. Ha a robbanások áldozatairól van szó, akkor ezt az magyarázza, hogy a sok áldozatot akkor nem tudták mind kiemelni a vízből, ha viszont kivégzett emberekről, akkor ezt az újlipótvárosi "nemzetközi" gettó közelsége magyarázhatja. Az azonosításban segíthetnek a viszonylag jó állapotban megmaradt ruhák és cipők. A bejelentés után Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének ügyvezető igazgatója is a helyszínre érkezett, és engedélyt kapott, hogy megnézze a csontokat, de - mint mondta - a vizsgálatok lezárásáig nem tud semmi biztosat mondani. Mindkét verziót lehetségesnek tartja Varga László történész is, de amíg nem derül ki az áldozatok életkora és haláluk oka, addig legfeljebb találgatni lehet. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a csontokat - olvasható a Népszavában. (origo, részlet) Kép: német Waffen SS csapatok a Várban, 1944 októberében

A CSONTOK NEM ZSIDÓKÉ VOLTAK
Kár és fölösleges a zsidóknak kutakodni, mi már előre megmondjuk, hogy ezek a most megtalált csontok nem zsidó csontvázak. Akik olvassák az ilyen kacsa híreket, azok tudják, hogy az elmúlt húsz évben bármilyen építkezés, feltárás volt a Duna-parton, a zsidók mindig előjöttek azzal a nevetséges föltételezésekkel, hogy ott zsidók is „lehetnek”. Eddig még semmilyen zsidó csontot nem találtak sem a Duna-parton, sem a Dunában. Sem most, sem 1945-ben, a háború után.