2011. június 28., kedd

JÚNIUS 28 - PISZKOS HÍREK KÜLFÖLDRŐL

A DÁNOK NEM HÜLYÜLTEK MEG


Izrael azzal fenyegeti a dánokat, hogy megszüntetik Dániába a járatokat, mert a dánok nem engedték meg az izraeli "biztonsági cégek" működését a dániai reptereken. (presstv alapján és kép)

IRÁN ÚJRA OROSZ RAKÉTÁKAT AKAR
A PressTV most mutatta be videón a sikeres rakéta kisérleteit. Közben bejelentették, hogy a jövő hónapban egy majmot lőnek föl az űrbe, ami megelőzi az emberes űrrepülést. Most azt Irán sérelmezi, hogy Amerika és több ország nem ad üzemanyagokat az iráni repülőgépeknek, ha azok külföldre mennek. Erre most az iráni külügy kijelentette, hogy újból előveszik az orosz S-300-as rakéták beszerzését, amire korábbi szerződésük van. Az orosz rakétáknak nagyobb a hordozó távolsága mint az irániaknak és fejlettebbek.
L I B I A
A NATO reggeltől - estig hazudozik a Libiában elkövetett háborús bűncselekményeikről – jelentette a PressTV.
ATOMBALESET USA-BAN

New Jersey államban a salemi reaktor 2-es blokkját leállították a hütővíz szivattyú meghibásodása miatt. Kép: thecomingcrisis

CHAVEZ ÁLLAPOTA

"A médiacsőcselék tetteire nincs orvosság” - ezt mondta a venezuelai tájékoztatási miniszter az amerikai szennylapok rémhíreire, Chavez állapotával kapcsolatban. Ez az újság azt mondta, hogy forrásai szerint "nem tudta megerősíteni” azt a verziót, ami az interneten terjed, hogy "Chavezt prosztata rákkal kezelik." Még nem tudják hogy Chavez elnök mikor tér haza Kubából, ez majd az orvosi véleményektől függ. (periodicos, részlet és kép)