2011. június 20., hétfő

JÚNIUS 20 – KOMMUNISTA GYILKOSOK VÁDOLJÁK AZ IDŐS CSENDŐRT

ALKALMATLAN, ELFOGULT, ÉRZELMI HANGULATOKAT KELTŐ HAZUG KOMMUNISTA BÍRÓ A KÉPÍRÓ SÁNDOR-PERBEN
(Alább a zsidó oldal hamisan hangulatkeltő tudósításából egy apró részlet, de a cikk többi része még ennél is vadabb hazugságkeltés.)
Besokallt a bíró a Képíró-peren
Varga Béla tanácsvezető bíró a tárgyalások menetéhez és légköréhez képest szokatlan módon elmondta, hogy az ügyész által beterjesztett korabeli vallomások egyikének olvasásakor mélyen megrendült az ott idézett történet brutalitásán. Elcsukló hangon igyekezett összefoglalni a tanúvallomást, melyben egy édesanya idézi fel, hogy a ház udvarára berontó katonák kiterelték a gyerekeit az udvarra, őt magát pedig bezárták a házba, hiába könyörgött, hogy lőjék agyon gyerekeivel együtt. Miután a kivégzések megtörténtek a gyerekek holttesteit katonák (a vallomás szerint feltehetőleg határvadászok) ezután feldobták egy teherautóra és elszállították. Egyikük maradványaiból egy csontdarabot még a vallomástétel idején is magánál őrzött az édesanya. A bíró a torkát köszörülve szabadkozott, hogy utólag is nehéz ezekből a vallomásokból idézni. (…..) A katonák tehát már egy kacsintásból tudták, mit kell tenniük, a bíró szerint ez pedig jelentősen meggyengíti azokat az érveket, melyek szerint a razzia idején a környéken működő magyar csendőrök és katonák nem tudták mi folyik Újvidéken. Varga Béla ezt az ámítást ahhoz hasonlította, amikor az Auschwitzban a gázkamrákba tartó zsidóknak a németek egy egészséges zuhanyzást ígértek, mielőtt elpusztították őket. Az okfejtésre a tárgyalást figyelemmel követő közönségből a „De hát nem voltak gázkamrák” válasz érkezett. A bíró nem értette a hozzászólást, mire a kommentárt jegyző személy még hozzátette, ő nem látott ott gázkamrát. A párbeszéd ezzel a nyomós érvvel le is zárult. (FN, részlet)
Egy bíró hogy lehet ennyire hülye? Milyen jogon közli az érzelmeit egy tárgyaláson???? Szóbeszédeket elhisz? Máris alkalmatlanná vált a tárgyalás vezetésére! (olvasónktól)
A LEGMOCSKOSABB KOMMUNISTA-ZSIDÓ PROPAGANDA ALAPJÁN VÁDOLJÁK AZ IDŐS CSENDŐRT

NÉZZÜK A TÖRTÉNELMI TÉNYEKET!
A II. világháború után a kommunista kormányok, még 1945-ben kiadták Jugoszláviának az elfogott magyar honvédtiszteket és csendőröket, akiket a szerb kommunisták bestiális módon kivégeztek. Többek között vitéz Szombathelyi Ferenc vezérezredest karóba húzták...A Wikipedia hazudik, hogy ez nem így volt....Megvannak a korabeli források erről is. A Kádár-korszakban pedig a legaljasabb magyarellenes propagandát folytatták. Elsőként a kommunista író, aki később az Írószövetség elnöke is volt, Cseres Tibor adta ki mocskos szennykönyvét, a "Hideg napok"-at, 1964-ben. Elég csak a könyv címlapját megnézni....Miközben a szerbek valódi bosszújáról, amikor 45 ezer magyar gyilkoltak le 1944-ben, arról hallgatni kellett. A szerbek ma sem ismerik el a magyarellenes vérengzést, amely kétszerese volt a Katyn-inak. De ez még nem volt elég nekik. Kovács András kommunista filmrendező 1966-ban filmet csinált Cseres hazugság-könyvéből. Kovács később gróf Károlyi Mihályról és feleségéről is csinált egy dicsőítő filmet. Kovács elvtárs ma milliós nyugdíjat élvez, a kommunista hazugságokért!

Az meg külön érdekesség volt, hogy Cseres könyvét az a Magvető kiadó adta ki, akinek a vezetője egy ávós-zsidó gyilkos volt.
Kép: a hazug filmben a négy honvédtiszt a szerbek fogságában önmagát köpködi





AZ ÚJVÉDÉKI ÜGY VALÓDI TÖRTÉNETE

Kép: H.P a nyílvános levelében beolvas Horthynak a képmutató magatartásáról és leírja az újvédéki ügy valódi történetét (ÚJ HÍDVERŐK, 1953) Szöveg nagyításához a képre kattintani!
A DÉLVIDÉK VISSZAFOGLALÁSA TÖRVÉNYES, JOGSZERŰ VOLT
A kommunista történészek máig azt hazudják, hogy a magyar csapatok délvidéki bevonulása jogtalan, háborús bűntett volt...Ami persze nem igaz! A Bárdossy-kormány megvárta amíg Jugoszlávia fölbomlik tagállamokra és csak akkor adták ki a parancsot a Trianonban elrabolt területeink visszafoglalására, de szerb területekre csak a németek vonultak be. A bevonulás teljesen simán ment, hiszen semmiféle ellenállás nem volt. A zsidók és a helyi kommunisták viszont több városban lőtték háztetőkről a bevonuló magyar katonákat és csendőröket. Erre adta ki Horthy a parancsot, hogy verjék le a lázadókat, ami jogos tett volt. Azonban Képíró Sándor ilyen akcióban nem vett részt, de ha részt is vett volna, akkor is nemzeti hős lenne, mert szülőföldünk megvédéséért harcolt. Most a zsidók hamis tanúkat próbálnak ellene fölhasználni, de ezeket Zétényi Zsolt mind vissza fogja verni.