2011. június 23., csütörtök

JÚNIUS 23 – MAGYARORSZÁG NEM LESZ PALESZTÍNA

LIKUD OVI VIKI HATALMAS NEMZETMENTŐ PROGRAMJA
OVI VIKI LEGNAGYOBB ELLENSÉGE AZ ÁLLAMADÓSSÁG?
Vagy inkább az őshonos, nemzetvédő magyarok a legnagyobb ellenségei? Akiket módszeresem, trükkös módon lehet kiirtani – gondolja Ovi Viki csapata.
NEM LESZÜNK MÁSODIK PALESZTÍNA?
Az alábbi videón a Jobbik választási győzelmének napján készült részlet. Rossz viccnek is lehetne mondani, pedig nem az. Az a Morvai Krisztina szövegel a párt győzelméről, aki nem is tagja a pártnak. Mégis őt használták föl propaganda célokra a kampányban. Az még különösebb, hogy Morvai nem is tagja a pártnak, mégis a pártot képviseli az EU-ban. Úgy látszik a csodás kommunista választási törvény ezt is lehetővé teszi. Akkor most nézzük a magyar és palesztín helyzetet 2011-ben. A palesztínok szeptemberben a nagyvilág és a nagyhatalmak szeme láttára ki fogják hirdetni a független államukat. Magyarország 1945 óta kommunista-zsidó gyarmat, ne is szépítsük ezt a kérdést. A palesztínoknak több fegyveres szervezetük van, akik a zsidó megszálló többséggel ma is eredményes harcot folytatnak, ezek a Fatah, a Hezbollah és a Hamasz. Magyarországon semmilyen önvédelmi szervezet nincs, még olyan sem, amelyik jogi alapon küzdene jogainkért. A Jobbik a bűnpártok közé szépen besorolt – ők ezt győzelemként értékelik -, de gyakorlatilag még a saját Magyar Gárdájukat sem tudták fönntartani és kimerülnek a pótcselekvésekben és a hangzatos szövegekben, de ez ma már senkit sem hat meg. A palesztinoknak számos országban vannak képviseletük, irodájuk, ahol a küzdelmüket terjesztik és megválaszolnak azonnal mindenre, ha hazug híreket közölnek róluk, az ottani sajtóban. És nálunk? Nálunk még azokat a hazugságokat sem cáfolják meg amit az országunkon belül terjesztenek az idegen megszállók.
Kép: a Fidesz nyomására cenzúra folyik, minden szinten, de legfőképpen a tömegtájékoztatásban, megyei és helyi lapoknál, tévéknél