2011. június 21., kedd

JÚNIUS 21 - A KÍGYÓT EL KELL TAPOSNI

KIK OKOZTÁK A VÁLSÁGOT?
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértője szerint a növekvő adósságok miatti válság Európában veszélyezteti a gazdasági fellendülést az egész világon. (presstv, részlet)

A "gazdasági válság " nem más, mint zsidó-terror !

A csalással, katonai puccsal, törvénytelenül hatalomba csúszó-mászó zsidók országfosztogatása okozta a válságot, főleg a bankjaik által. Ezt a válságot ők okozták a gátlástalan profitszerzésükkel és hatalmas csalásaikkal. Érdekes, hogy sehol sincs gazdasági válság azokban az országokban, ahol rátermett őshonos hazafi vezeti az országot. Minden olyan országban, ahol nemzeti vezetés került hatalomba, az első dolguk az volt, hogy LETASZÍTOTTÁK a zsidócsalókat, a kigyókat a trónjukról (képen Szűz Mária ezt teszi). Visszaállították a saját törvényeiket, az őshonos lakosokat tették meg az állami vezetés minden szintjére, az ellopott nemzeti vagyonukat visszavették és börtönbe zárták a csaló söpredéket – írja olvasónk.



A VÁLSÁG OKOZÓIRÓL MÉLYEN HALLGATNAK
Valóban több országban ilyen egyszerű, de igazságos recepttel oldották meg a helyzetet és ma ezen országok nem óhajtanak IMF és EU hiteleket fölvenni, mert nincs rá szükségük, hiszen boldogulnak maguktól is, vagy olyan térségekkel üzletelnek, ahol csalókba nem ütköznek. Miért jajgatnak most az EU-ban Görögország miatt? Miért dől össze a többi ország is, mint pl. Spanyolország, Portugália. Ezen utóbbi országok csak pillanatnyi lélegzethez jutottak, de valójában a csőd közelében vannak. Az egész mögött az van, hogy ma sem mondják ki a bajok igazi okát. Azt, hogy a zsidókapitalizmusnak a globalizmussal kevert változata teljesen bukásra van itélve. Ma reggel a tévében a szakadt zsidó „filozófus” (TGM) borulátóan nyilatkozott, miszerint ami most folyik Európában az háborúhoz fog vezetni, mert nem tudják rövid távon megszüntetni ezt a súlyos helyzetet, mint ami a görögöknél is kialakult és azt fejtegette, hogy Magyarország sincs sokkal jobb helyzetben mint Görögország. A jómadár csak a lényegről hallgatott, hogy kik voltak azok a szakértők, akik ezt nálunk előidézték? Ovi Viki is csak a hülyelemezét forgatja az államadósságról, csak azt nem mondja, hogy kik csinálták ezt? Milyen politikát követtek azok a kormányok, akik 80 %-ra eladósítottak bennünket? Ma azzal jöt elő a hasbeszélő Orbán, hogy az állami bevételek 70 %-a államadósság törlesztésére megy el és nekünk „kötelességünk” a hitelekek visszafizetni és emiatt nem jut pénz kórházakra, iskolákra, munkahelyekre és így tovább. Ilyen hazug, olcsó dajkamesével alarja Orbán a nép száját befogni. De ez már nem fog menni, mert a nép átlátott a szitán. Miért nem ülnek ezek a csaló politikusok börtönben? Itt van a kutya elásva. Mindenről beszélnek csak a károkozókat nem nevezik meg. A szakadt filozófus még arra is utalat, hogy ami a közelkeleti térségben elindult folyamat az Európára is át fog terjedni. Arra semmilyen ötlete nem volt, hogy a sűllyedő EU hajóját miként lehetne még megmenteni? Vagy legalább a felszínen tartani...Amit Ovi Viki és lázas bandája csinál a semmi más mint pótcselekvés, sürgés-forgás, helybenjárás. A valódi tetteket nem lehet színpadias műsorokkal elfedni. És ezt ma már mindenki tudja nálunk. Léket kapott a demokrácia hajója és egyelőre még csak a szennyes hazugságok ömlenek a tévékből...De a nép hiteles képviselői nem szólalhatnak meg sehol sem. Ez a közeli buzitüntetés csak olaj volt a tűzre, amikor Ovi Viki rendőrei ketrecbe zárták a magyarokat, saját hazájukban és gázzal fújták le őket....Tehát Ovi Viki ugyanott folytatja ahol Csótány 2006-ben elkezdte. És akkor az Öszödi Böszme a parlamenti bizottság előtt még ki is oktatott mindenkit...