2011. június 21., kedd

JÚNIUS 21 – ROHADÓ ÁLLAMOK, ERŐSZAK MINDENÜTT

AFGANISZTÁNI BANDITÁK
Kép: amerikai zsoldos az afganisztáni mák ültetvényen
A NATO vezetése alá tartozó katonai egységek közül négyen maghaltak egy támadás kövtkeztében Afganisztán északi részén - közölték a híradások. A megölt banditák nemzetiségérõl nem nyilatkoztak. Lehet, hogy igazuk van, ugyanis níncs különbség bandita és bandita között.
LÍBIÁBAN GYILKOL A NATO
Kép: a régi szép idők, most Franciország sürgette a legjobban Libia bombázását

A Líbiában bohóckodó NATO erők parancsnoksága beismerte, hogy jun. 16-án tévedésbõl bombáztak és megsemmísítettek egy az ellenállókhoz tartozó gépkocsioszlopot. Történik mindez akkor, amikor a Kadhafi hadsereg nem jelent semmi ellenállást a NATO légierejére, azaz a repülőgépeik akadálytalanul röpködhetnek és tehetik felderítő repüléseiket. Egyre inkább arról van itt szó, hogy a rablóbanda nem tudott megegyezni a koncon, de szégyelnek kivonulni Líbiából.
Megjegyzés: a NATO által megölt civilek száma több százra tehető már.
ROHADÓ EURÓPAI UNIÓ
Az EU vajúdásakor számtalan vélemény hangzott el, hogy mire lesz jó ez a szervezet. Az egyik vélemény eddig beigazolódott és így hangzott: Az EU-t nem azért hozták létre, hogy abban a népek jobban éljenek, hanem azért, hogy egy központi helyről lehessen őket irányítani, azaz a globalizált világ és az Új Világrend elvárásainak megfelelően. Európa gazdasági motorja Németország lenne, mellette Franciaországgal, akik aztán osztogatják a pénzt a gyengébb és rászorúló kolduló országoknak. Most éppen Görögországon van a sor. Tüntetések és zavargások jelezték, hogy nincs valami rendben az egykori vezető kultúrállam piacain. Kormányváltás van készülőben, de mindenki tudja, hogy ez sem fog segíteni és menteni akarják az egész cirkuszt kormányátalakítással. Pl. a volt hadügyminiszterből lett pénzügyminiszter, akinek a leghalványabb fogalma sincs a pénzvilág kacskaringós útvesztőiről. Tudja ezt Papandreou miniszterelnök is, de ezzel a húzással akarja a közvéleményt lenyugtatni és az időhúzzással megvárni, amíg az új EU pénzsegély megérkezik. Görögország államadóssága 340 milliárd euró. Egy ennyire leterhelt országnak komoly segítségre van szüksége és látványos megszigorításokra a hazai gazdaságban, de épp ez utóbbi nem akar menni, bármelyik kormány is ül a hatalom csúcspontján. Az ország egyik legjobban jövedelmező bevételi forrása a turizmus, de nehéz ügy jelentős összeget kifacsarni ebből a szektorból, amikor a közeli Törökország olcsóbb árakkal csalogatja a turistákat. Aztán komoly aggodalomra ad okot az is, hogy az esetleges sikeres EU segélyakció után más országok is követelésekkel fognak előállni. De az sincs kizárva, hogy az egész majomcirkusz így lett tervezve: Van egy EU központi hatalom, akik körül síránkoznak az elégedetlen és alárendelt államok alamizsnáért könyörögve és lázongva. A gazdi pedig kidob az erkélyrõl néhány tallért, de követelményekkel áll elő. Ezt az idomítási módszert ismerik a kutyaidomárok már régen és ez az állatdresszírozás legfontosabb alapja, hogy a gazdi jutalmazza a hűségesen viselkedő kutyuskáját, a makacskodók pedig éhen maradnak. Németország és Franciaország még tetszeleg az adományozó mutatványos szerepében, de mi lesz, ha ott is kiüresedik az EU kasszája? A nagy testvér az amerikai kontinensen problémákkal küszködik. A beindított háborúkból most már lehetetlen győztesen kibotorkálni és nem hozott sem anyagi, sem erkölcsi hasznot. Obama környezete elégedetlen, mert a szép szavak és igéretek varázsa hamar elszállt és maradt a rokkant gazdaság magas munkanélküliséggel. A világon annyi a képzett közgazdász, mint a nyű, de a gazdaságok mégsem akarnak működni. Nem is működhetnek, amikor a láthatatlan pénz és háttérhatalom rendelkezik a népek pénzével és kénye-kedve szerint indítja el a válságokat a világban. Ez az ördögi világuralom káosz felé tereli az emberiséget. (tudósítónktól)
Kép: Sarkozy és David Cameron angol miniszterelnök, a két ország Libia fő bombázója