2011. június 16., csütörtök

JÚNIUS 16 - AZ ELVTÁRSAK EGYMÁSRA VALLOTTAK

KOPÁCSI KÖNYÖRÖGVE SÍRT, A TÖBBIEK IS EGYMÁSRA VALLOTTAK
E sorok írásakor megy a cionrádióban a 666-dik hazugság a Nagy Imrov perről......Valójában azért nem akarják leadni a tévében a teljes per dokumentumfilmjét, amit az ÁVO vett föl (1958-ban!), mert abból kiderülne, hogy a kommunista patkányok egymás ellen hogyan vallottak és olyanokat is mondtak bőven, ami teljesen ellenkezője azoknak a hazugságoknak, amiket most állítanak Nagy Imréről és vérkommunista bandájáról. Kopácsi Sándor akkor BP főkapitánya volt és már 23-án átálltak a Deák-téri épületben (ami ma szálloda) a felkelők oldalára, hiszen nem is tehettek volna mást. De a tárgyaláson Kopácsi sírva mindent bevallott és újra fölesküdött a kommunista pártra és csak emiatt maradhatott életben és Kádár-ék azzal is megjutalmazták, hogy nyugatra távozhatott.
Kép: a díszes névsor, balra Viktorok Viktorja, Schmitt elnök, Kövér Házelnök, őszhajú a BP Galéria vérkommunista igazgatója, a Nagy Imre emlékmű-pályázat megcsinálója, a Rákoskeresztúri temetőben olyan az emlékmű mint egy krematórium!!!!, Nagy Imre unokája, jobbszélen a cigányvezető Farkas Flórián, a hátsó sorban is érdekes figurák vannak...de azokat nem mutatják
NÉMA CSÖNDBEN FOLYT A FIDESZ-KOSZORÚZÁS
NAGY IMROV-SZOBRÁNÁNÁL
A Fidesz oldaláról (képek) megtudhatjuk, hogy némán koszorúztak és SENKI SEM MERT BESZÉDET MONDANI....! Ilyen sem volt még....Dehát ez van a patkányköztársaságban...Zenekar sem volt? Gyászinduló sem volt? És hol volt a dicső nép...?