2011. április 25., hétfő

ÁPRILIS 25 – ÚJABB POFONT KAPOTT PINTÉR ÁVÓJA

MIKOR BÜNTETIK MEG A VEZETŐ RENDŐRBŰNÖZŐKET?
Szabadon távozhatott az Egri Városi Bíróságról a Gyöngyöspatán garázdaság gyanúja miatt pénteken őrizetbe vett nyolc ember, köztük a kiképzőtábort szervező Véderő nevű mozgalom vezetője. A rendőrség szerint az eljárás alá vont gyanúsítottak a Véderő tagjaiként, egységesnek látszó terepszínű ruhában jelentek meg a településen, provokálva az ott élőket, ezzel pedig kirívóan közösségellenes módon viselkedtek, félelmet és riadalmat keltettek a helyiekben. Ez, a rendőrség szerint garázdaság szabálysértés. A bíróság azonban úgy látta, hogy a kirívóan közösségellenes magatartást csak aktív módon, például kötekedve lehet megvalósítani - mondta Nyíri Beáta, a Heves Megyei Bíróság szóvivője. „Töretlen abban a bírói gyakorlat, hogy magánterületen nem lehet elkövetni szabálysértést. A nyolc eljárás alá vont személy mindegyike terepszínű ruhát viselt. Ez a terepszínű ruha azonban nem szabályellenes, tehát önmagában véve ez nem valósít meg semmilyen szabálysértést.” Az őrizet megszüntetésére vonatkozó bírósági végzés jogerős, ezért mind a nyolcan szabadon távozhattak. A rendőrség azonban fellebbezést jelentett be az eljárás megszüntetése miatt, ezért a garázdaság ügyében másodfokon a Heves Megyei Bíróság dönt néhány héten belül. (MR1) Kép: a Véderő tagjai és mások
Kár hogy nem idézték azt a patkánytörvényt, ami „félelmet, riadalmat kelt” nevű zsidómaszlagot tartalmazta. Azokat a pártokat is büntetni kéne, akik ezt kitalálták és megszavazták.


Kép: Barikád egy korábbi szavaztatása, hogy lehet az hogy a közszolgálati tévékben sosem tesznek föl hasonló, lényegbevágó kérdéseket?
 
 
     
 
Kép: a keleti végeken a Nemzeti Őrsereg védi a magyarokat a cigányterroristáktól
 
Kép: az őrsereg fővárosi ünnepen















Kép: akik védték a magyarokat az idegen söpredéktől
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Kép: a Véderő jelvénye
Kép: Gyöngyöspata vezetése és a lakosság a Véderőnek mondott köszönetet és nem a Pintér-nyűvek szemét ávósainak

Kép: Eszes Tamás a Véderő parancsnoka megvédte a cigányterroristáknak kiszolgáltatott magyarokat