2011. április 12., kedd

ÁPRILIS 12 – AMIRŐL HALLGATNAK A HÍREKBEN

MIÉRT NEM ENGEDIK BE A TÁRGYALÁSRA AZ ÚJSÁGÍRÓKAT?
A boliviai lapok oldalain (ABI, Patria, stb...) azt írják, hogy a zsidó bányatulajdonosok a mostani sztrájkjaiknál robbantásos provokációkat követhetnek el, amire már korábban számos példa volt. Az sem véletlen, hogy a zsidók vezette boliviai ellenzék éppen most, a tárgyalások előtti napokra tette a tüntetéseit.
A bányarobbantásoknál nagyerejű dinamit robbanóanyagokat használnak és ezeket bármikor felhasználhatják a tárgyalás megzavarására, ha ezeket a robbanó anyagokat ellenzéki újságírók vinnék be a tárgyaló terembe. Ezért őrzik megerősítve a tárgyalásokat a rendőrség részéről, hogy véletlenül se történhessen robbantásos provokáció. Soha nem lehet tudni, hogy milyen dinamittal érkeznek a zsidó újságírók, akik most hazug módon tépik  a szájukat , hogy nem engedik be őket a tárgyalásra. (tudósdítónktól)
Kép: a hazafiasrádió oldalán Morales elnök kifejtette a központi szakszervezet (COB) vezetői számára, hogy a bányatulajdonosok indokolatlanul használhatnak dinamitot és a politikai követeléseikre ezt fel is akarják használni nyomásgyakorlás képpen, ezért ezt meg fogják szigorítani. A képen Morales elnök bányamunkásokkal.