2011. április 21., csütörtök

ÁPRILIS 21 – ZSIDÓKABARÉ A TERRORISTÁKRÓL

AKKOR MOST ADNAK NEKI ENNI VAGY NEM?
AKKOR MOST FÁZIK VAGY NEM FÁZIK?        
AKKOR MOST JÓ A LÉGNYOMÁS VAGY NEM?
A zakatoló és habzó zsidók a legnevetségesebb ötletekkel jönnek elő, hogy a hazai olvasókat megvezessék és hülyítsék. Két évig azt hazudták, hogy a számítógépes „professzor”-nak nem adnak enni a börtönben, Boliviában.... Utána azt hazudták, hogy nyitott börtönablaknál mindig fázik és reszket a hidegtől. Ehhez képest kitünő egészségi állapotban mutatkozott a tárgyaláson és jókedvében egy tiltakozó pólót is magára öltött (képen). Majd azzal jöttek elő, hogy nem jó neki a La Paz-i börtön, mert három ezer méter magasan van. Most hogy levitték alacsonyabb helyre, ahol a tárgyalás van, most meg az a bajuk, hogy túl alacsonyan van az a város. Ezeknek semmi se jó? Most is működik a nemzetközi zsidók Vörös Segélye, csak ezt most úgy nevezik, hogy baptista „szeretetszolgálat”...Régen a zsidó Rákosi Mátyást akarták kimenteni a börtönből, most meg a szintén zsidó Tóásót...Ezért habzabnak annyira a nevetséges tartalmú hírekben.
ZSIDÓ RÉMMESE
BAPTISTA ELŐADÁSBAN
Történnek balesetek – meg is ölhetik Tóásót Bolíviában?
Lukács Csaba újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaként utazott Bolíviába, attól tart, hogy - mivel a kormány presztízsveszteség nélkül nem tud kijönni az ügyből – a börtönben „történik valami” a magyar fiatalemberrel. Lukács Csaba az MTV Ma reggel című műsorában elmondta: álláspontja szerint a Tóásó Előd és társai ügyében eljáró bíró a jelentősen megerősödő ellenzéki erők tüntetéseinek hatására mondta azt, hogy egyelőre nincs elég bizonyíték a vádemeléshez. Az újságíró úgy véli: ahhoz nincs mersze a hatalomnak, hogy kimondja: koholt vádak alapján indult az eljárás, de érezhető, hogy fordulat történt a hozzáállásukban. A bíró úgy döntött újabb bizonyítékokat kér az ügyészektől, mert meglátása szerint az eddigiek nem elegendőek a vádemeléshez. Lukács Csaba szerint a magyar kormány az Európai Unió soros elnökeként többet tehetne az ügyben, hiszen két évvel ezelőtt több uniós állampolgárt lőttek le a bolíviai erők a rajtaütéskor. Az EU évente több millió euró felzárkóztatási segélyt ad Bolíviának, ezét cserébe elvárhatók lenének bizonyos engedmények. Szólt arról is, hogy – mivel a bolíviai kormány nem tudja presztízsveszteség nélkül befejezni az ügyet - attól tart, valami történik a börtönben Tóásó Előddel, így próbál meg kihátrálni a vezetés a kínossá váló tárgyalásból. Az eljárásban több tucat embert, köztük Tóásó Elődöt államellenes összeesküvéssel és terrorizmussal vádolják. A vádlottak közül sokan a jobboldali ellenzék fellegvárának számító Santa Cruz tartomány ismert politikai vezetői vagy üzletemberei. Két évvel ezelőtt Santa Cruz Las Americas nevű szállodájában a kommandósok agyonlőtték a bolíviai születésű, bolíviai-magyar-horvát állampolgárságú Rózsa Flores Eduardót, az erdélyi Szovátáról való Magyarosi Árpádot és az ír Michael Martin Dwyert, valamint letartóztatták Tóásó Elődöt és a horvát-bolíviai állampolgár Mario Tadicot. A bolíviai kormány szerint Rózsa Flores Eduardót és társait a Bolívia keleti, szénhidrogénben gazdag térségében tevékeny konzervatív ellenzéki erők bérelték fel, azért, hogy megöljék Evo Morales elnököt, és elszakítsák az országrészt. Más vélemények szerint viszont a bolíviai titkosszolgálat állított csapdát a szeparatista csoportoknak, hogy politikailag megsemmisítsék a kormánnyal szembenálló helyi vezetőket. (hirado és kép)
ÁLLJON MEG A MENET A HAZUDOZÁSBAN
Boliviának nincs szüksége semmilyen EU segélyezésre, hiszen az ország gazdaságlag és pénzügyileg jól áll és úgy tudjuk, hogy éppen az EU-ban vannak olyan beteg országok, mint Írország, Görögország, Porugália és hasonlók, Magyarországot már ne is említsük, hiszen itt a kommunista paradicsom után jött a zsidóparadicsom....
Attól tartunk, hogy  EU nem fog Lukács Csaba ötleteire hallgatni, hogy mit tegyenek és mit nem, egyelőre úgy is fő a fejük a libiai helyzettől és a milliós menekült áradattól. A fenti zagyvaságban csak egyetlen tényszerű és valós hír van, mégpedig az, hogy a Boliviába ment terroristák többsége magyar és EU-s állampolgár volt. De az EU erről mélyen hallgat. Vajon miért? Erre nem adott választ a szeretetszolgálat okosa.