2011. április 17., vasárnap

ÁPRILIS 17 – AMERIKÁBÓL ÖMLIK A SZENNY HOZZÁNK

A NEMÉNYI NET ZSIDÓ PROPAGANDÁJA
Nagyon igaz az, hogy minden mocsok Amerikából jön Magyarországra. Az összes mocskos zsidó, akik között igen sok egykori ávós vagy sima kommunista van, mind Amerikában kötött ki és most onnan küldözgetik haza a netre a hülyeségeiket és huhogásaikat. Mint pl. a Neményi net című oldal is, ami a zsidópropaganda jellegzetes példája. A hazai ügynökeik aztán ezeket a szemeteket tovább küldözgetik hírlevelekben. Ilyen szemét oldalból nálunk is vannak ezrével. Alább a félrevezető szövegük. Ők aggódnak Amerikából? Miért nem jönnek haza? Alább azokat a hazugságokat súlykolják amiket itthon is tesznek. Neményi arról persze hallgat, hogy ez a bűnöző banda ott ül az országházban, meg az összes lapoknál és tévéknél. Azokért miért nem aggódik Neményi?
NEMÉNYI NEM MONDJA KI, HOGY MILYEN PÁRT VAN HATALMON MAGYARORSZÁGON

Mi lesz a földjeinkkel? Csak Izraelben mintegy 140 ezer magyar állampolgársággal is rendelkező lakos van. Mint ismeretes hétfőn döntött arról az Országgyűlés, hogy eladható a magyar föld külföldieknek. Csak Izraelben mintegy 140 ezer magyar állampolgársággal is rendelkező lakos van. \"A magyar ajkú zsidó lakosság közel ötszázezer főre tehető... Izraelben a kedvezményes honosítás által megnyílhat a lehetőség a magyar belpolitika alakításában történő részvételre.\" - írta Ifj. Lomnici Zoltán, az Új Élet, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének lapjában, 2011. február 15-én.
A You Tube tele van zsidó szeméttel, innen kimásolgatják azokat a hazug, uszító zsidó filmeket, amivel aztán a hazai magyarokat teljesen fölöslegesen riogatják. Persze ezeket itthonról teszik föl a netre, de úgy tesznek mintha külföldről tették volna fel. Alább egy ilyen szemét feltöltőjének a neve igen árulkodó! Neményinek annyit üzenünk, hogy mi magyarok vagyunk és nem palesztínok. Óriási különbség. A szemetet pedig ki fogjuk söpörni, nyugodjon meg Neményi...