2011. április 21., csütörtök

ÁPRILIS 21 – BOLIVIAI HÍREK

BOLIVÁBAN NINCS ÁLLAMADÓSSÁG, HANEM TÖBBLET VAN
Hivatalos jelentések szerint Bolíviában halmozódik devizatartalék, amely idén elérte a 10 millió USA dollárt, miután a megvalósították 2005 óta az új nemzeti programot. Morales elnök hozzátette, hogy a külföldi bankok megtudták Bolivia jelentős devizatartalékát és sorra ajánlatokat tesznek hitelekre, de ők ezekből egyelőre nem kérnek. (ABI)
ELLENZÉKI BŰNÖZŐK
Egy bizonos Dorina Medina nevű ellenzéki zsidó politikus, akinek egy hatalmas cementgyárban jelentős résztulajdona van, külföldi gyárakkal összefogva gazdasági visszaéléseket követnek el, ezért az alelnök kilátásba helyezte, hogy befagyasztják a gyár számláit, ha tovább folytatják az állam ellen a gengszterkedéseket. (lostiempos alapján) Kép: Medina






Cochabamba tartomány kormányzója, Edmundo Novilla (képen balra) leleplezte, hogy az északi Beni tartomány, amellyel határosak és az kormányellenes, ellenzéki vezetés alatt álló tartomány, elszabotálják az utak építését, hogy a kereskedelem ne működjön megfelelően. Ugyanis a két tartomány között egy utat akartak már régóta építeni, de ezt az északi ellenzéki tartomány, különböző álságos magyarázatokkal elszabotálja, de most ennek is vége lesz.

Kép balra a bűnözők gyűlése, a tablón a bűnözők, akik java külföldre menekült a büntetések elől
Gyűléseztek az ellenzéki bűnözők, akik azt állítják magukról, hogy ők Boliviában – úgymond – politikai üldözöttek. Az alsó képen egy ilyen zsidó ellenzéki emberi jogvédő látható. Ugyanez az ellenzék sorozatosan utcai gyújtogatásokat, lázadásokat, hisztériuákat művel. Akrácsak nálunk a szalajtott hülyék, akik nálunk liberósnak és baloldalinak nevezik magukat.