2011. április 22., péntek

ÁPRILIS 22 – BOLIVIAI TERRORISTÁK

NEM NYUGSZANAK
A ZSIDÓTERRORISTÁK
BOLIVIÁBAN
A belügyi főigazgató, Boris Villegas (képen) csütörtökön azt mondta, hogy folyamatosan kap fenyegetéseket, amely akkor kezdődött amikor a terrorizmus ügyének vizsgálata a végső szakaszához érkezett. Azt mondta az újságíróknak, hogy egy autópályán utazott, amikor megkapta a telefonos fenyegetést és csak a csoda mentette meg, hogy nem szenvedett balesetet vezetés közben. (ABI, részlet)
BECSAVARODOTT AZ EGYIK TERRORISTA
Mario Tadic azzal vádolta Marcelo SOZA ügyészt, hogy őt nem hallgatta ki rendesen. Tadic azt állította, hogy az elfogása után olyan információkkal rendelkezik, hogy azt csak a tárgyalásán fogja nyilvánosságra hozni. Tadics amikor elhagyta a tárgyalótermet és visszavitték a San Pedro börtönbe, akkor elkezdett kiabálni, hogy őneki "További információi vannak" arról az esetről amikor elfogták, de azt mondta, hogy azt csak a tárgyaláson fogja elmondani. Neveket fogok mondani a tárgyaláson, mivel van már neki egy lista is, s erre már felkészült - ezeket kiabálta. Tadicot letartóztatták akkor tartóztatták le a szállodában, amikor a magyar Eloth Toazso-t (hibásan írják a magyar neveket. A szerk.) és azóta fogva tartják a San Pedro börtönben, de La Pazban, amíg következő tárgyalás lesz. SOZA ügyész bejelentette, hogy csak hétfőn fogja a bíróságnak az ügy bizonyítékait átadni.
 MEGJEGYZÉS

Kiváncsiak leszünk, hogy Tadic  (képen) milyen „szenzációs” újdonságokkal fog előjönni? Azt már előre megjósoljuk, hogy ez egy olyan hazugság lesz, amit a zsidó ellenzék a szájába adott neki.


A ZSIDÓ ÚJSÁGÍRÓK KITÜNTETTÉK RÓZSA FLOREST, A TERRORISTÁT
A kitüntetés arany fokozatát Drábik János, Széles Gábor, ezüst fokozatot Kovács János (a zsidónemzeti hírháló gazdája), a bronz fokozatot Siklós Betarix, Friegyesy Ágnes kapta, Gyüre Csaba, aki most Jobbikos vezető, mások oklevelet kaptak, a zsidó lapírók közül. (kutasiblog, részlet, 2009) Kép: Rózsa Flores kitüntetése