2011. január 18., kedd

JANUÁR 18 - ÁRULKODÓ KÉPEK A MAGYARGYILKOLÁSRÓL

SOROZATOSAN HAZUDOTT A MENTŐK SZÓVIVŐJE  
AZONNAL TÁVOLÍTSÁK EL BŰNPÁRTOLÓ SZÓVIVŐT

A mentők szóvivője több nyilatkozatot tett a sajtónak, de mindegyikben hazudott. Ez pedig bűncselekmény, mert megtévesztette a közvéleményt és a sajtót, mert nem a valóságos helyzetet mondta el, amit láttak és tapasztaltak. De majd a holttestek képei beszélni fognak...Nézzük meg az árulkodó képeket. Ha valakit összetaposnak az még lehetséges, hogy leviszik az épület elé, de miért éppen 30 méterre a kijárattól? És kik vitték kézben a legyilkolt lányokat? A szóvivő teljesen hülyének nézi a közvéleményt. Eszméletvesztéshez nem szoktak 6 db rohamkocsival kimenni! Tegyék közzé a mentők és a rendőrség hívásait! Ilyen egyszerű a halál okának a megállapítása. A Mahu képei részben alább, amelyek igen árulkodók.


Kép: Kiket tettek be civiként a rendőrautóba?


Kép: ki a két civil a mentőautóban? És milyen okból kerültek oda?

Kép: a három holttest a bank sarkánál, az árkádok alatt, a diszkó bejárata ettől 30 méterre van

Kép: a bank sarkánál a mentők, ahol a három legyilkolt magyar lány feküdt

 - - - - ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kép: a téren legalább 30 rendőrautó volt, a webkamerák ezt rögzítették a téren. Mégis a rendőrök futni hagyták a gyilkosokat és a 10 darab biztonsági őrt, valamint a diszkósokat és a szervezőket is.