2011. január 18., kedd

JANUÁR 18 – A RENDŐRSÉG HALLGAT

A RENDŐRSÉG 3 NAP UTÁN IS HALLGAT

A TÖMEGES MAGYARGYILKOLÁSRÓL

Nem tudtak segíteni

Győrfi Pál: Szörnyű és ritka eset a hétvégi diszkótragédia. A mentők percek alatt a helyszínre értek, de már nem tudtak segíteni a hétvégi diszkótragédia áldozatain. Az ilyen tragédiák idehaza szerencsére rendkívül ritkák - nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője. "Az első segélyhívásnál már lehetett tudni, hogy nagy baj van, hiszen a riasztás arról szólt, hogy több ember is eszméletét vesztette az adott szórakozóhelyen – ismerteti a hétvégi budapesti tragédia hátterét a mentőszolgálat szóvivője, ezért több mentőegység is a helyszínre indult, végül összesen hat kocsi személyzete avatkozott be. A riasztást követően percek alatt megérkezett a segítség, azonnal megkezdődött az életmentési kísérlet, mindhárom áldozatot több mint fél órán át próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Találgatások folynak arról, hogy mi okozhatta a halálukat. A mentők dolga ilyenkor az életmentés, illetve,ha ez nem sikerül, akkor a halál tényének megállapítása. A halál okát a mentők nem vizsgálják, nem vizsgálhatják – tette hozzá Győrfi Pál. “Több halottal vagy több sérülttel járó balesetek Magyarországon eddig általában közlekedési balesetek voltak. Olyan esetre, amikor szórakozóhelyen egyszerre több fiatal pillanatok alatt életét veszíti, sem én, sem a kollégáim nem emlékeznek a közelmúltból. Ez egy valóban ritka és szörnyű tragédia”- hangzott a beszélgetésben. (mahu és kép, jan. 17. reggel)
 
HAZUDIK A MENTŐK SZÓVIVŐJE!
Eszméletvesztéshez nem vonulnak ki 6 kocsival! A riasztás pedig késeléses gyilkosságról szólt. A mentőknél magnóra rögzítenek minden hívást. Leszúrt embereket nem szoktak újraéleszteni, hanem a vérzéseket elállítani és kötözni!
Tegyék közzé az első mentőhívásokat!
 
 
 
Kép: a bank sarkáról lett fölvéve a kép, az árkádok alatt, ahhonan a diszkó bejárata legalább 30 méterre van...A képeket meg nagyon valószínű, hogy a HVG fotósa csinálhatta, nem az MTI, mert a HVG megírta, hogy az ő tudósítójuk "véletlenül" éppen ott volt a gyilkosságok közelében és azzal is eldicsekedtek, hogy nekik megengedték, hogy a lezárt kordon mögött fotózzanak..
A BANK TÖVÉBEN GYILKOLTAK A CIGÁNYOK
Azt hazudják, hogy a 3 magyar lányt a diszkóépület emeletén gyilkolták le, ahol „megfulladtak”, a „pánik” miatt. A valóság egészen más. Szemtanúk és lapok megírták, hogy a 3 megölt lányt a biztonsági őrök cipelték ki az épületből.....De miért éppen az árkádok közelébe? A bejárattól jó messzire, a bank közelébe rakták le őket? A holttesteket miért  ilyen messzire cipelték? Ahol az éppen arra járó rendörök vették észre a hullákat...? Miközben az épület előtt hatalmas fiatal tömeg volt, akik nem tudtak bejutni a diszkóba. Ott "razziáztak" a rendőrök? Ha a biztonsági őrök fedezték föl a 3 leszúrt lányt és ők vitték le őket az épület elé, akkor ők miért nem értesítették a gyilkosságról a rendőrséget? Ez elemi kötelességük lett volna. A rendőrségen is minden hívást rögzítenek. Tegyék közzé, hogy mit mondtak az első hívásoknál? Ott pedig a nevet is rá szokták mondani. Továbbá......A rendőrség miért nem tartóztatta le a 10 db biztonsági őrt? Akik közül többen kézben szállították a leszúrt, vérző lányokat kézben. Az egész mese egy hatalmas hazugság. Kézben vérző holttesteket nem szoktak messzire elvinni. Valószínű hogy őket az utcán gyilkohatták meg, ahol az elvérzett lány is fekszik. És a mentők által becsomagolt hullák is az utcakövön vannak. Nagyon valószínű, hogy annak közelében, ahol megölték őket.

A RENDŐRSÉG OLDALÁN EGYETLEN SZÓ ÉS KÉP SINCS A MAGYARGYILKOLÁSRÓL


MEDDIG TÁMOGATJA A RENDŐRSÉG A  GYILKOSOKAT?                                         
MIKOR TESZIK KÖZZÉ A HÍVÁSOKAT, AZ ORVOSI SZAKVÉLEMÉNYT ÉS A                HOLTTESTEK KÉPEIT?