2011. február 10., csütörtök

FEBRUÁR 10 – NYÜZSÖGNEK A FÉRGEK

A CIONISTA BŰNÖZŐK MINDEN ORSZÁGBAN CSAK HABZANAK, HOGY SOKNAK LÁTSZÓDJANAK
Én a "nevén-nevezést" tartanám nagyon fontosnak, az általánosításokkal szemben. Mert néven nevezések estén abban a pillanatban kiderül, hogy milyen nevetségesen törpe kisebbségben vannak a zsidók. Élni kell a pontos megnevezéssel, mert ezzel ki lehet rúgni a sámlit a lábuk alól, a látszatmennyiség mögé bújó védőpajzsukat. Az alanti mondatban nem Amerika (a több száz milliós lakossága) esküdött fel Izrael megvédésére, hanem csak a zsidóvezetésű politikusok és ezek megbízásából a szintén zsidó Hillary Clinton nyilatkozgat. Tehát újra ki kell hangsúlyozni a magyar olvasók számára, hogy nem a több száz milliós amerikai nép (Amerika) igérte meg a zsidók védelmét, hanem csak a kormányban helyet foglaló zsidó politikusok törpe kisebbsége, bár a politikai hatalom (az állami döntések joga) ezek kezében van. Közismert a zsidók betegesen mániás mondása, azok számára, akik leleplezik a bűnözésüket, hogy "bizonyítsd be"! Ezt bumerángként vissza kell fordítani ellenük, mégpedig úgy, hogy ők bizonyítsák be, hogy a magánakciójukat milyen jogon merik híresztelni? - egy többszáz milliós önálló állam nevében. Semelyik uniós birodalom nem nyilatkozgathat az önálló tagországok, tagállamok nevében, azok beleegyzése nélkül. (1hozzászólás)
Ha a zsidók kezéből a tömegtájékoztatási eszközök ki vannak csavarva, azonnal megszünnek létezni. A zsidók látszólagos befolyásos jelenléte csak egy szemfényvesztés, amit a nemzetektől ellopott tájékoztatási eszközökkel végeznek. A másik zsidó trükk, amely szintén ötezer éves módszerük, hogy ugyanaz a bolygó zsidó több országban is föltünik. Lásd Saul rabbi utazásai. Ma reggel az ATV-ben megszólaltattak egy izraeli héber nőt, akit mint "írót" mutattak be, aki egy újabb Eichmann könyvet írt.  Itt is egy szélhámosságról van szó. Ezek olyanok mint a szovjet Pravda. Beszélnek valamiről, de nem mutatják. Itt sem mutatták a héber épületes könyvét, de jó sokat beszéltek róla, mintha ez bárkit is érdekelne Magyarországon.

 Kép: példa a zsidó csalásra. Egy közvéleménykutató hazugságai, a MH képén










 Kép: példa a külföldi zsidó csalásra. Texas államban több gáztartály fölrobbant és leégett, de nem tudják ki követte el ezeket a tetteket...Azt sugallják mintha a tartályok maguktól robbantak volna föl









EGYIPTOM SORSA MÉG NEM DŐLT EL

Nőttek a repedések az USA és az egyoptomi kormány között - címmel jelent meg egy híradás újabban. Ahmed Abel Gheib egyiptomi külügyminiszter kijelentette, hogy az USA túl messzire akar menni és ez veszélyzteti a békés átmenetet. Omar Szulejmán elnökhelyettes szerint totál káoszhoz vezethet, ha erőltetik a reformokat. Nos, tegyük hozzá, hogy épp ezt akarja az USA és Izrael, ha nem sikerül nekik hatalomra juttatni egy cionbarát kormányt. Az USA - nak esze ágában sem volt 30 évig demokratizálni Egyiptomot, mert a cionbarát Mubarak maximálisan eleget tett az ő elvárásaiknak. Most hirtelen felébredtek és demokrácia után ordítoznak. Itt nemcsak kilóg a lóláb, hanem az egész döglött lovat látjuk. A legnagyobb ellenzéki csoportosulás a Muzulmán Testvériség tiltva volt Mubarak alatt, de most kénytelenek számolni vele. Egyiptom még nagyon veszélyes időknek nézhet elébe. A sötétség fiai készek totális káoszba taszítani az országot, ha nem teljesül a kivánságuk. Az egyiptomi nép is megosztott, hisz a milliós tüntetetésekre hirdetett tiltakozásra összejött 200.000 tüntető, ami csupán 1%-a a húszmilliós fõvárosnak. Az ördög konyháján most kotyvasztják a gyilkos levest a kondérokban. (2hozzászólás)