2011. február 27., vasárnap

FEBRUÁR 27 - RENDŐRSÉGI CENZÚRA

Ha valaki véletlenül rákapcsol a hirhatter.com oldalra, akkor a fenti épületes szöveget olvashatja...egy az egyben.
Az egész ügy fölöttébb gyanús. Miközben egy zsidó pojácának az ellopott szalámijáról hetekig harsogott a zsidósajtó, aközben ilyen sokkal fontosabb ügyek mellett elmennek süketen. Hol vannak most a híres szájleragasztó bohócok? Akik többször is a Kossuth-téren követelték a "sajtószabadságot"...Ezek nem olvasnak? Vagy rájuk nem vonatkoznak a sajtótörvények? Inkább az utóbbiról van szó. A törvények fölötti, élősködő hivatásos bűnözőkről van szó, akik úgy képzelik, hogy Magyarországon a politikát csak nekik szabad eldönteni.
Az egész rendőrségi szöveg nagyon árulkodó. Ez egy politikai üzenet, amelyet a Fidesztől vehettek át. Újabban Orbán Vitor is a "fészbukon" üzenget a jónépnek....Ami hallatlan pofátlanság egy miniszterelnök részéről. Már az is ocsmány egy dolog, hogy a rendőrség politikai üzeneteket közvetít, ahelyett hogy a saját dolgát végezné, a maffiabűnözők ellen. Hiszen kiírhatták volna azt is, hogy "a keresett oldal megszünt" vagy valami hihetőt. De ez a politikai üzenet leleplezi azt, hogy a rendőrség politikai ukázoknak engedelmeskedik és ezt nem is rejtik véka alá. Megnevezik magukat, hogy mindenki tudja honnan fúj a szél...És mi az hogy "felszólítása"...? Ki szólított fel, kit? És mi az hogy érkezett? Honnan érkezett? Micsoda érkezett? És mi az, hogy "felfüggesztve"....? Mérget vehetünk arra, hogy erről a sötét ügyről nem fognak nyilatkozni illetékes elvtársék.
A képen látható jobboldalon látszó figura volt a fenti  beteges honlap gazdája, aki azzal dicsekedett el többször is, hogy ő valamikor a nemzetbiztonsági szolgálatoknál dolgozott....A baloldali farmeros figura sem senki....Ő Kőrösi Imre, hajdani MSZMP-s, 2006-ban a Kossuth-téren tünt fel egy hatalmas sátorral és őmaga meg mikrofonban üvöltötte a zagyvaságait....
Alább a Hir24 beszámolója. Az egészben az a vicc, hogy ennek a beteges oldalnak a létezéséről igen kevesen tudtak. Csak a netes vájtfülűek. Ráadásul az oldal senkinek sem ártott. Ha mondjuk a Kurucinfót kapcsolták volna le, akkor az egy más eset lenne, de az a kormánynak és a zsidósajtónak úgy kell mint egy falat kenyér.