2011. február 15., kedd

FEBRUÁR 15 - OBAMA SZÉDELEG

Obama üzent az arab világnak
Határozott üzenetet küldtünk régióbeli szövetségeseinknek, s ebben az áll, hogy "inkább Egyiptomról vegyenek példát, és ne Iránról" - mondta Obama a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján. Az amerikai elnök ironikusnak találta, hogy az iráni vezetők "úgy tesznek, mintha ünnepelnék azt, ami Egyiptomban történt, miközben valójában pontosan az ellenkezőjét teszik annak, ami ott végbement, ütlegelve mindazokat, akik megpróbálják békésen kifejezésre juttatni véleményüket. (MTI, részlet) Kép: az iráni cionbérencek

Obama beleesett a sunyi hazudozás csapdájába, ugyanis akik most Iránban tüntetnek és gyújtogatnak, azokat az angol titkosszolgálat és a BBC bérelte föl. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy Iránban tökéletes rendszer van amivel mindenki elégedett, de meg kell nézni a statisztikákat és arányokat. Obama és cionista banádja még mindig abban reménykedik, hogy Egyiptomot vissza tudják majd hízelegni a cionisták karmai közé. Ezért hízelgett most Obama a CNN-en keresztül Egyiptomnak. De ezzel is lebukott Obama, mert ezeket a szép szavakat akkor mondta, amikor Mubarakot már elűzték, miközben előtte három hétig az USA minden áron hatalomba akarta tartani, Izraellel együtt. Hát most nem jött be nekik az erőlködésük. Obama éppen arról nem beszél, amiről kellene. Mi lesz a láncoskutyájával, Izraellel? Ott ugyanis mostanság elég nagy fejetlenségek vannak.

Köszi Barack! 
Jó fej vagy.....Csak el vagy maradva pár lépéssel.......Ugyanis Egyiptom és a térség országai Iránról vették a mintát. Egy. Kettő. Nincs valami jó ötleted a magyarok számára, hogy milyen eszközökkel szabaduljunk meg a cionista bűnözőktől?