2011. február 23., szerda

FEBRUÁR 23 - ZSIDÓBŰNÖZÉS A FŐVÁROSBAN

JOBBIK FÖLJELENTÉS
Hivatali visszaélés gyanújával rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya, miután Bodor Zoltán, a Jobbik II. kerületi önkormányzati képviselője feljelentést tett Csipak Péter ingatlanvállalkozó házépítése miatt. A képviselő azután fordult a rendőrséghez, miután felmerült annak gyanúja, hogy Csipak Péter Budán, a hármashatár-hegyi Cirbolya utca 3-9. szám alatti telken úgy építette fel lakóházát, hogy annak hatállásos garázsának egy része és a felhajtó a telekhatáron túl, a szomszédos Budai Tájvédelmi Körzet területére épült. Korábban az Index írta meg, hogy a környékről készült műholdkép és az ingatlannyilvántartásból származó koordináták alapján rajzolt telekhatárok összevetésekor derült ki, hogy az építkezés jóval túlterjeszkedett a hivatalos telekhatáron (hunhir)

A zsidó Hunhír elhallgatja, hogy Csipak úr, a hazai zsidólobbi egyik kulcsfigurája, aki az V. kerületi ingatlanbűnözésekben élen jár. Pl. az úgynevezett Zeppelin-ház és sok más rombolás köthető a nevéhez. Kép: Csipak a Blikkből
POSTABŰNÖZÉS
S ha már a zsidóbűnözésnél tartunk, nem mehetünk el amellett a hír mellett sem, amiben azt tudhattuk meg, hogy a posta korábbi főnökei a Moszka-téri igen értékes műemlék palotát 4 milliárd Ft-ért eladták valami zsidó társaságnak, miközben a posta 11 milliárd béreli az új irodáit az Árpád-híd közelében, a pesti oldalon. Ugyanezt a módszert csinálták a zsidók korábban, amikor az igen értékes TV -székházat olcsón eladták és az új, ócska székházat pedig milliókért bérlik zsidó cégektől.
HAGYÓ ELVTÁRS IS SZABAD
Most már Kulcsár után Hagyó elvtárs is szabad. A Hagyó elleni vádak felsorolása is több sort tenne ki, most csak elégedjünk meg annyival, hogy a cionbíróság megszüntette előzetes letartóztatását és háziőrizetbe került, tehát élheti világát. Miközben Budaházy minden bizonyíték ellen börtönben sínylődik.