2011. február 21., hétfő

FEBRUÁR 21 – TROCKISTA ZSIDÓK BOLIVIÁBAN

VÖRÖSZSIDÓ
PATKÁNYOKAT
LETÖRIK BOLIVIÁBAN  

Alvaro Garcia Linera alelnök azt mondta, hogy a Movimiento Sin Miedo (MSM) (képen) trockista vezetői és néhány szakszervezet, mint a tanároké, azt tervezik, hogy "megdöntsék" Evo Morales rendszerét. Legutóbb a minimálbér háromszorosát követelték. Mi bíráljuk ezeket a trockista vezetőket, akik a szélsőjobboldali politikát próbálják művészi fokon eladni és egész életükben máson sem törték a fejüket mint azon, hogyan tudnák megdönteni a népszerű kormányt, hazugságok és provokációk által - mondta az alelnök. A trockista vezetés most azzal vádolta a tanárok szakszervezetét és egyéb szervezeteket, hogy nem támogatják a 70-es évek neoliberális diktatúráját. A korábbi trockista baloldali kormányok hazudtak, mert nem szélsőbaloldalinak mondták magukat, hanem szélsőjobboldalinak hazudták magukat. Most ugyanezzel a módszerrel jönnek elő, hogy megtévesszék a munkavállalókat. Azon dolgoznak ezek, hogy Evo Morales eltünjön és visszatérjen a fasizmus , hogy visszatérjen Sánchez de Lozada korszaka, akiket ők évtizedek óta támogattak. A jobboldalinak álcázott trockizmus nagyon veszélyes – mondta az alelnök. (hazafiasradio alapján és kép)
MAGYARORSZÁGON IS EZ VOLT
Úgy látszik a fentieket olvasva, hogy a nemzetközi zsidóterroristák ugyanazokat módszereket és forgatókönyveket alkalmazzák az egyes országokban. Mert mi is volt Magyarországon? Baloldalinak hazudott kommunista diktatúra volt négy és fél évtizedig. Erre jött a Pufajkás Kormány (Horn Gyula és a Bokros-csomag), amikor baloldali kormánynak hazudták magukat, miközben a szélsőliberális legvadabb kapitalizmus eszközeivel dolgoztak és ezt a piszkos politikát folytatta a Medgyessy és Gyurcsány-kormány is. Most az Orbán-kormány ezzel a bűnös korábbi gyakorlattal próbálna szakítani, de csak félgőzzel, vagy még annyival sem, mert a háttérerők mindenütt hatalomban maradtak és Orbán csak a felszínen kapadozik.
Amíg nincsenek a kommunista bűnözők elszámoltatva és felelősségre vonva, addig semmilyen gazdasági fejlődés nem lesz Magyarországon.