2011. február 23., szerda

FEBRUÁR 23 – IRÁNI ELNÖK JÓSLATAI

AZ EGYIPTOMI BETEGSÉG TOVÁBB FOG TERJEDNI

Ahmadinejad iráni elnök (képen) évek óta tesz világpolitikai előrejelzéseket, ezek eddig mindig bejöttek. Most a libiai események  kapcsán azt jósolta meg, hogy ez a járvány átterjed Európára és Észak-Amerikára is...Nos, ebben is igaza van, mert ezek már tények, csak a hazai hírekben hallgatnak ezekről.
ÚJRA INDULT A GÖRÖGTŰZ
Aki látta a képeket és hogy mi van ott, ehhez nem kell hozzáfűzni semmit.
OLASZORSZÁG
Az olaszok a hatalmas bevándorlást nem fogják tudni kezelni és erre az EU-nak semmilyen megoldása nincs.
ALBÁNIA
Albániában hónapok óta tüntetnek és ne felejtsük el ott sok muzulmán van.
BASZKFÖLD
Ott egy új párt indult és ezek még fognak gondot okozni a spanyoloknak.
BELIGIUM
A mesterséges államnak lassan egy éve nincs kormánya és ott a két nép már nem tud együtt kormányozni.
VOLT KOMMUNISTA ORSZÁGOK
Ezek sötét lovak, itt is lehetnek még meglepetések. Kép: a német külügyminiszter balra


 IRÁN ELLENI UKÁZ A KÜLÜGYTŐL
Pár hete a Martonyi-féle cionista külügy az alábbi ukázt küldte ki a magyar követségekre. Miközben a germán külügyért az iráni elnök fogadta, miközben most az EU parlamenti főnökség könyörög Iránnak hogy fejlesszék az EU és Irán közötti parlamenti kapcsolatokat.
 Kép: alul az EU parlamenti bizottságának a vezetője, aki Iránban sürgette az EU és az iráni parlament közötti jobb kapcsolatokat, a presstv szerint és kép

1. Teheráni nagykövetségünk, genfi ENSZ képviseletünk, valamint brüsszeli EU Állandó Képviseletünk munkatársai iráni nemzeti ünnepi rendezvényeken semmilyen formában se vegyenek részt.
2. A többi külképviseletünk iráni nemzeti ünnepi rendezvényeken legfeljebb beosztott diplomata szinten vegyen részt. Amennyiben az adott állomáshelyen konszenzus alakulna ki a rendezvényekről történő teljes távolmaradás mellett, kérem, hogy a helyi megállapodást tartsa tiszteletben.
3. Amennyiben sor kerül iráni nemzeti ünnepi rendezvényen történő megjelenésre, kérem, hogy a rendezvényt azonnal hagyja el az alábbi esetekben:
- A Holokauszt tagadására kerül sor;
- Izrael-ellenes fenyegetés kerül hangoztatásra;
- az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozataival ellentétes nukleáris tevékenység pozitív színben kerül feltüntetésre. (külügy ukáza a diplomatáknak)