2011. augusztus 8., hétfő

AUGUSZTUS 8 - ORTODOX ZSIDÓK IRÁNI ELNÖKNÉL

NEVETSÉGES ZSIDÓ ÖTLET

A You Tube-on ezerszámra találhatók zsidó propaganda anyagok, ezeket futószalagon gyártják, főleg az agymosott fiatalok számára. Ezek közül most egy igen nevetséges videót választottunK ki. Ebben a magyarországi zsidó föltöltő magyarul azt a vad butaságot akarja a hazai nézőkkel elhitetni, hogy az amerikai ortodox zsidók is Izrael ellen vannak. Ami képtelenség. A szerencsétlen firkász saját magával is ellentmondásban van, hiszen az amerikai és izraeli ortodox zsidók szemlélete és felfogása semmiben sem különbözik egymástól. Ugyanarról a "cégről" van szó. A videó még 2010-ben készülhetett ami azt mutatta, hogy az iráni elnök fogadta ennek gusztustalan társaságnak a tagjait, akik adtak az elnöknek valami ezüst serleget ajándékba. Az ostoba zsidó azt írta az oldalra, hogy  ezek a zsidók is egyet értenek Iránnal és elnökével. Ami teljes képtelenség. Miről van szó? Az iráni elnök egy úriember, aki fogadta ezeket, de csak azért, hogy megtudja, hogy milyen hülyeséggel akarják megkörnyékezni. Ez csak egy gesztus volt Irán részéről, hogy fogadta ezeket, semmi több. Lehet, hogy Irán el akarta azt kerülni azt, hogy a nyugati sajtóban ne áztassák őket azért, hogy még a zsidókat sem fogadták. A külföldi zsidóknak mindig módja van ott a nemzetközi találkozókon és konferenciákon résztvenni. Legutóbb a hasbeszélő Drábik János dicsekedett el a tévében, hogy ő is résztvett Iránban egy ilyen konferencián. Az, hogy ezek a gusztustalan kinézetű alakok ölelgették Ahmadinejad elnököt erről ő nem tehet. Az elnök a maga részéről kellő környezetben fogadta ezeket, a titkár lejegyezte a zsidók elmondott hülyeségeit, de hogy a zsidók véleménye nem befolyásolja semmiben az elnököt, az egészen biztos.




























Kép: a videón látni kellett azt, ahogy elnök szemével kifejezte, hogy mi a valódi véleménye ezekről az ostoba  zsidó szövegekről



































































































Kép: a zsidó bohóc mellén a fölső kitűző a tárgyalási igazolvány, alatta egy Dávid-csillag áthúzva, mint tiltakozó jelvény....Nevetséges..