2011. augusztus 31., szerda

AUGUSZTUS 31 - A DUNÁBAN CSAK ZSIDÓK ÚSZHATTAK?

FEJLÖVÉS CSAK ZSIDÓKNAK JÁR?
HOLOÜZLETELŐK ÚJABB ERŐLKÖDÉSE
Golyónyomokat találtak azokon a csontvázmaradványokon, amelyekre a Margit híd felújításakor bukkantak a meder tisztítását végző búvárok még június végén. A Népszava szerdai száma ismerteti: a maradványok kora és a megtalált ruhák alapján az 1940-es évek elejéről-közepéről származnak, így egyre valószínűbb, hogy a holokauszt alatt kivégzett zsidókról lehet szó. A rendőrség azt közölte, hogy egyelőre nincs hivatalos eredménye a vizsgálatnak, így későbbre ígértek tájékoztatást. Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint a vizsgálatok kiderítették, hogy mintegy húsz-huszonegy ember maradványairól lehet szó. (A korábbi feltételezések "csak" hét áldozatról szóltak.) 5-7 áldozatnál golyónyomokat találtak a koponyán, a lapockán, illetve a medencecsonton, de mivel a csontvázak csak részlegesen maradtak meg, elképzelhető, hogy a többieket is lelőtték - olvasható a Népszavában. (mahu, részlet)
A fenti szöveg egy nyárvégi kacsa, a közelgő zsidófesztivál kampányának a része. Minket csak az érdekel, hogy a csontoknál mivel fogják bizonyítani azt, hogy zsidóké volt? Az még jobban érdekel bennünket, hogy név szerint kik veszik a bátorságot ennek a kimondására?
Kép: teljesen fölnagyítottunk egy hamis képet...Hogy lehet az, hogyha 15 ezer zsidót lőttek a Dunába, akkor ezekről semmilyen kép nincs? Ez a mellékelt kép is egy utólagos hamisítvány
















Kép: ez a hamis kép arról a holocsaló oldalról származik, ahol a DREZDA-i tömegmészárlás áldozatainak a képét meghamisították, azt hazudva, hogy ez Lengyelországban történt. Volt olyan kép is, amin a drezdai épületek fölismerhetők. Meddig folytatják még a holocsalást?