2011. augusztus 28., vasárnap

AUGUSZTUS 28 – IZRAELBEN KUSSOLNAK

IZRAEL TUDOMÁSUL VESZI A PALESZTÍN ÁLLAMOT
Izrael arra számít, hogy az ENSZ-közgyűlés nagy arányban megszavazza a palesztin állam létrejöttét és csatlakozását az ENSZ-hez. . "A legtöbb, amiben reménykedhetünk, hogy államok egy csoportja tartózkodik vagy nem vesz részt a szavazáson" - jegyezte meg a tapasztalt diplomata. A Háárec szerint eddig csak öt ország tájékoztatta Izraelt arról, hogy egy palesztin állam csatlakozása ellen fog szavazni: az Egyesült Államok, Németország, Olaszország, Hollandia és Csehország.
Az izraeli külügyminisztérium arra számít, hogy a 193-ból 130-140 fog a palesztin államra szavazni, vagyis bőven meglesz a kétharmados többség. A palesztinok teljes jogú ENSZ-tagságot akarnak és Palesztinának az 1967. június 4-i, a hatnapos háború előtti határok közötti elismerését, vagyis egész Ciszjordániát, a Gázai övezetet és Kelet-Jeruzsálemet. Azt remélik, hogy "több mint 150 ország" támogatását kapják meg ehhez a világszervezet közgyűlésében. (MTI, részlet)
A FENTI HÍRT PERSZE A TÉVÉHÍREKBEN NEM MONDTÁK BE . . .
Ezek szerint néhány cionista állam szembe akar menetelni a világ közvéleményével és akaratával...Később ebbe is beletörik a bicskájuk. Az ellenszavazó államok  a CIONISTA DIKTATÚRÁRA szavaznak. Az ENSZ (UNO) jobban tenné, hogyha a cionizmust újra elitélné, mint gyilkos, terrorista, népirtó eszmét és gyakorlatot.