2011. augusztus 24., szerda

AUGUSZTUS 24 – FOLYIK A LIBIAI HÍRHÁBORÚ

HATALMAS ROHANÁS AZ OLAJCSAPOK MEGSZERZÉSÉÉRT
A hazai hírekben is említették, hogy micsoda ellentmondásos hírháború folyik Libia kapcsán. Még az okos megfigyelőket is igyekeznek csapdába csalni a hamis hírekkel és álhírekkel. Ebben pedig a zsidók nagymesterek. Ezt megtapasztalhatjuk csonkahazánkban bőven. Most a zsidó lap eresztett meg egy ilyen hamis hírt. Jellemző a zsidó lapra, hogy az agyrémes cikk szerzőjéről tettek föl képet, de akit Izrael nagy barátjának tüntetnek föl, arról nem. A hazai tévékben bemutatták a libiai ellenzéki tanács hivatalos szóvivőjét, de itt a zsidó lap egy másikkal jön elő. Idézet a zsidó lapból, amelynek a java kacsa és kitaláció. A zsidók kivetítik az óhajaikat, amelyek persze a valóságban másként sülnek el.
Az izraeli Haaretz című lap idézi a libiai felkelők szóvivőjét: „Líbiának segítségre van szüksége, többek között Izraelből”
"Kérjük Izraelt, hogy vesse latba befolyását a nemzetközi közösségnél, hogy vessenek véget a zsarnoki Gadhafi rezsimjének és családjának" - mondta Ahmad Shabani. Az ellenzéki vezető mindezt a Haaretz lapnak szerdán telefonon mondta Londonból. Arra a kérdésre, hogy milyen segítségre lenne szüksége Libiának, Ahmad Shabani, a Líbia Demokrata Párt vezetője azt mondta: "Kérjük Izraelt, hogy vesse latba befolyását a nemzetközi közösségnél, hogy vessnek véget a zsarnoki Gadhafi rezsimnek és családjának. " Shabani 43 éves, egy korábbi miniszternek a fia, aki Líbia királya alatt volt hivatalban, de akit 1969-ben leváltottak. Miután a Gadhafi által vezetett katonai puccs után a Shabani család elmenekült Líbiából és Londonban telepedett le.
Itt pedig palsztín oldalról a cáfolat, amely leleplezi a zsidó lap kacsáit. Kép: Obama és Kadhafi üzletet kötöttek