2011. február 3., csütörtök

FEBRUÁR 3 - WEST BALKÁN GYILKOSOK SZABADLÁBON

CIGÁNYOK ÖLTÉK MEG A HÁROM MAGYAR LÁNYT

Beperli a VI. kerületet a West-Balkán-tragédia áldozatának családja 

Nem egyeztek meg peren kívül a VI. kerületi önkormányzattal a West-Balkánban tartott rendezvény közben elhunyt R. Rita szülei, ügyvédjük ezért a napokban benyújtja keresetlevelét a bíróságra. Az ügyvéd, Békefi László még hétfőn betekintést nyert az ügyről készült iratokba, amelyekből kiderült, hogy a tragédia egyik áldozata sem fogyasztott kábítószert. Nincs mód peren kívüli megállapodásra, mivel a VI. kerület vezetése nem változtatott álláspontján: tartja magát ahhoz, hogy minden tekintetben eleget tett az ellenőrzési kötelezettségének - mondta az InfoRádiónak Békefi Lászó, a West-Balkánban január 15-én elhunyt R. Rita családjának jogi képviselője. Az ügyvéd közölte: hamarosan benyújtja a keresetlevelet az illetékes bírósághoz, mivel véleménye szerint az önkormányzatnak egy, a Noise Night Life-hoz hasonló méretű rendezvényről akkor is tudnia kellene, ha a rendezők nem tesznek eleget a bejelentési kötelezettségüknek. Békefi László arról is beszélt, hogy betekinthetett a tragédia kapcsán készült iratokba, átolvashatta a gyanúsítottak vallomásait, illetve az áldozatokra vonatkozó orvosi iratokat és a boncolási jegyzőkönyveket. Ez utóbbiakból egyértelműen kiderült, hogy a három lány halálát fulladás okozta. "Ha egyszerűen akarok fogalmazni, szegény lányt egyszerűen agyonnyomta a tömeg" - fűzte hozzá R. Rita családjának ügyvédje, hangsúlyozva: az iratokból az is kiderült, hogy egyik áldozat szervezetében sem volt amfetaminszármazék, sem más kábító hatású anyag. (inforadio)



 RENDŐRSÉG HÁROM HETE HALLGAT A CIGÁNY-GYILKOSOKRÓL

MEGINT HAZUDOTT A RENDŐRSÉG
A meggyilkolt lányok nem kábítószereztek, de már a gyilkosság után másnap ezzel vádolta az egyik lányt a rendőrség, nevét nem megnevezve.
 HIVATÁSOS BŰNÖZŐK DOLOGZNAK A RENDŐRSÉGEN! Felelősségre kell vonni a rendőrbűnözőket, hamis tájékoztatás miatt!  Ez a mentők szóvivőjére is vonatkozik!
Ezek szerint az ügyvéd láthatta a boncolási iratokat és képeket....!  Az ügyvéd nem írja mitől fulladtak meg? A lenyelt vérüktől? Nem igaz, hogy a tömeg nyomta agyon a három lányt! Ha őket agyonnyomták, akkor másokat miért nem nyomtak agyon? A rendőrség szerint legalább 14 sérült volt még... Az ügyvéd hallgat arról, hogy Rita munkahelyének mi volt a véleménye a dolgozójukról? Hogyan ismerték őt? Miért nem nyílvánítottak részvétet nyilvánosan?
Ha közzéteszik a fényképeket a  lányok sérüléséről, csak annak lehet hinni. Ehhez pedig a megrendült magyar közvéleménynek joga van.